Decembrie 14, 2022
Decolteu imposibil de ignorat… chiar și de Antonio Banderas! Salma Hayek, apariție răvășitoare
Salma Hayek a fost încântătoare la premiera din New York a filmului Puss în Boots: The Last Wish. Vedeta și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de Antonio Banderas.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La 56 de ani, Salma Hayek rămâne una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Vedeta a impresionat cu look-ul ei la cea mai recentă apariție pe covorul roșu.

Decolteu imposibil de ignorat… chiar și de Antonio Banderas! Salma Hayek, apariție  răvășitoare | Perfecte.ro

Salma a fost superbă într-o rochie bleu cu paiete aplicate și cu un decoleu pe care nici măcar Antonio Banderas nu l-a putut ignora.

 

Cu acest look, Salma pare neschimbată de pe vremea în care apărea alături de Banderas în blockbusterul Desperado, din urma cu 27 de ani. Doar bustul i s-a mărit :)  Actrița insistă că nu și-a făcut nicio operație estetică, susținând că sânii ei au început să crească în continuu de când a intrat la menopauză. 

Pe lângă schimbările de dispoziție și bufeuri, Salma a spus că sânii ei au crescut ”foarte mult” de-a lungul anilor, atât de mult încât a început să sufere de dureri de spate, iar oamenii sunt convinși că și-a făcut operație estetică. 

„Sunt una dintre acele femei căreia, dacă ia în greutate, rămâne însărcinată sau e la menopauză, îi cresc sânii continuu”.

Decolteu imposibil de ignorat… chiar și de Antonio Banderas! Salma Hayek, apariție  răvășitoare | Perfecte.ro

Sursa



citeste și
SQL exec time = 1.1806354522705