Aprilie 26, 2022
De dragul cui și-au sacrificat cariera Andreea Bălan și Andreea Antonescu?
Solistele trupei ANDRE se cunosc încă de la o vârstă fragedă. Showbizul le-a certat și le-a împăcat din nou, iar după multe încercări acum sunt cele mai bune prietene.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mulți ani nu au știut ce înseamnă să sărbătorească Paștele, Crăciunul sau Revelionul în familie, asta pentru că tot timpul erau pe drum sau pe scenă. De când au devenit mame, cele două au decis ca fetițele lor sunt cele mai importante și au nevoie de atenția lor, astfel că de multe ori au refuzat concertele care au loc de Paște și Crăciun.

„Atunci nu aveam copii, era meseria noastră, știam că asta trebuie să facem, au fost ani și ani de zile în care de Crăciun nu am fost acasă, chiar și de Paște, dar apoi în momentul în care ne-am făcut familii și au venit și copiii, am renunțat. Și petrecem sărbătorile în familie. Oricum avem concerte în restul anului. Nu e ca și cum dacă renunț patru zile de Crăciun și încă patru de Paște e un mare sacrificiu. Avem concerte vara, în luna decembrie suntem full, de Revelion!”, a declarat Andreea Bălan pentru Cancan.ro.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu nu au fost întotdeauna în cele mai bune relații, însă acum, greutățile prin care au trecut, le-au adus din nou împreună și se susțin reciproc.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80061149597168