Aprilie 18, 2023
De ce Olga Verbițchi n-o va ierta niciodată pe Iuliana Beregoi? "N-aș ierta niciodată ce mi s-a întâmplat din cauza prieteniei cu ea"
Olga Verbițchi a fost invitata podcastului Aquarelle Voices.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpreta a povestit de ce marea victorie X Factor s-a transformat într-o povară, cum a ajuns să cânte pe la nunți ca să supraviețuiască, de ce casa de discuri nu i-a permis să se dezvolte, cine a folosit-o pentru hype, care au fost motivele tentativelor de suicid, de ce nu a fost acceptată de părinții ei, cine este bărbatul din viața ei care a salvat-o, adevărul despre revenirea în muzică și detalii neștiute despre trădarea de neiertat a Iulianei Beregoi.

Întrebată cu cine din artiștii de la noi nu ar colabora niciodată, Olga a făcut o dezvăluire neașteptată:

"Nu aș colabora niciodată cu ea, cu Iuliana Beregoi. Pentru că n-aș ierta niciodată ce mi s-a întâmplat din cauza prieteniei cu ea. N-aș putea ierta niciodată și nu mă interesează că am fost mici, pentru că au fost momente când s-au implicat părinții ți asta nu este de iertat. Nu am absolut nimic cu ea, nicio problemă, doar că drumurile noastre niciodată n-o să se mai intersecteze, cel puțin în industrie, nici în viață. Nu vreau să fiu alături de acest om sau ca acest om să fie alături de mine, pentru că suntem persoane totalmente diferite. Niciodată nu a fost publică chestia asta și niciodată n-o să vorbesc despre asta, pentru că este un pact pe care l-am făcut cu mine. A fost prima mea cea mai bună prietenă.", a spus Olga Verbițchi.

Ce alte dezvăluiri a făcut Olga Verbițchi la Aquarelle Voices



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0308349132538