Aprilie 18, 2022
De ce Natalia Duminică și-a amânat nunta de două ori. Motivele pentru care nu a ajuns la altar
Natalia Duminică a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România. Aceasta nu doar că are o carieră impresionantă, ci și o relație foarte stabilă. Cu toate că a fost cerută în căsătorie în anul 2019, ea nu a ajuns în fața altarului alături de bărbatul vieții ei. Iată motivul!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Natalia Duminică se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. Aceasta nu doar că are o carieră impresionantă, ci și un partener de viață care o iubește necondiționat. Cu toate că bărbatul a cerut-o în căsătorie încă din anul 2019, ea nu a ajuns în fața altarului. Mai mult decât atât, nunta a fost amânată de două ori!

Aceasta a vorbit despre motivele pentru care nu a ajuns în fața altarului cu iubitul său, Ștefan. Iată declarațiile făcute de dansatoare!

PRO TV - NATALIA DUMINICĂ

Natalia Duminică a recunoscut faptul că, deși Ștefan a cerut-o în căsătorie în 2019, nu a găsit momentul potrivit pentru a organiza petrecerea de nuntă. Aceasta a explicat că prima dată nu se simțea pregătită să facă acest pas, așa că a preferat să mai aștepte. Când a reușit să își ia inima în dinți și să spună marele DA, pandemia i-a stricat planurile. Acum, ea susține că este foarte ocupată, iar din acest motiv nu a ajuns încă în fața ofițerului de stare civilă.

„Da, prima dată am amânat, deoarece nu eram sigură de decizie, dar asta se întâmplă în urmă cu peste 2 ani. Între timp, a venit pandemia și eu am fost concentrată pe carieră, evenimente. Atât timp cât eu sunt ocupată, nu ne mai grăbim. Sunt sigură că va veni și momentul potrivit', a declarat ea, pentru fanatic.ro

Natalia Duminică, regina belly dance-ului, show incendiar în platoul La  Măruță | La Maruta | ProTv

Natalia Duminică a împlinit 32 de ani

Recent, pe data de 8 aprilie, aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 32 de ani. Întrebată care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit, ea a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri. Se pare că petrecerea organizată de prietenii și familia sa i-a oferit toată bucuria de care avea nevoie!

„Cel mai dorit și frumos cadou de ziua mea a fost să petrec alături de prieteni și familia mea, o zi de naștere cât mai artistică: cu mult dans, multă veselie. Până la 5 dimineața am reușit să ne distrăm, așa cum sunt eu obișnuită, cum am crescut în lumea artistică. Universul mi-a dat acest cadou, iar pentru toate celelalte pe care le-am primit, sunt fericită și recunoscătoare', a mai spus ea pentru sursa citată.

Natalia Duminică noua concurentă de la Survivor Romania 2022

Natalia Duminică, recunoscătoare mamei sale

Natalia Duminică a avut o viață extrem de grea! Părinții săi au divorțat când ea era încă un bebeluș, iar toată greutatea a căzut pe umerii mamei sale. Aceasta a luat-o mereu în turneele în care dansa, iar de atunci Natalia și-a descoperit marea pasiune.

„I-a fost greu să mă crească singură, dar ne-a fost bine împreună. Am evoluat odată cu ea. Ea mă creștea pe mine, iar eu o maturizam pe ea. De fiecare dată, mă lua cu ea în turnee, unde dansa. Accepta doar contractele în care puteam merge și eu. Cam 3-4 luni pe an, eram plecată cu mama. Îi sunt și voi fi recunoscătoare toată viața pentru modul în care și-a sacrificat viața pentru mine. A acceptat rolul de mamă în dauna oricăror alte lucruri', a continuat ea pentru sursa citată.

Sursa:viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.1844220161438