Octombrie 16, 2023
De ce ajung tot mai multe căsnicii la final. Dana Budeanu: „99,9% dintre toate divorțurile pleacă de la..”
Dana Budeanu (44 de ani), una dintre cele mai răsunătoare și controversate voci din România, dă verdictul în rândul căsniciilor care ajung în pragul divorțului. Și nu, nu obișnuința, soacra sau micile neînțelegeri aduc cuplurile în acest punct, ci lipsa sexului, așa cum este de părere vedeta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dana Budeanu, pe lângă faptul că este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc, este și una dintre cele mai cunoscute persoane care nu se sfiesc să spună lucrurilor pe nume. A intrat și mai mult în atenția publicului în urmă cu ani de zile, când a devenit virală pentru rubrica „Amețitele și Mafioții”, de pe canalul ei de YouTube, scrie click.ro

De ce ajung cuplurile la divorț? 

Într-unul dintre nenumăratele videoclipuri cu ea care vuiesc în tot Internetul, cel care a atras atenția multor români a fost unul referitor la motivul pentru care aproape toți oamenii ajung la divorț, motivul principal fiind sexul, nu din abundență, ci din lipsa acestuia. 

„Toate divorțurile...deci, rețineți, toate divorțurile sunt plecate...deci tu trebuie să fii foarte smart să nu pleci de la asta într-un divorț, da? Dar 99,9% dintre toate divorțurile sunt plecate de la faptul că efectiv nu faceți sex! Cunoști mă pe cineva care face sex beton armat și a plecat de-acasă?”, a spus ea, în social media. 

Cine este mama Danei Budeanu? Lucreția Guțilă este de profesie arhitect

Designerul dă de pământ cu cei care fură mireasa! 

Unul dintre cele mai vechi și practicate încă la nunțile românești, printre multe altele, este furatul miresei. Dana Budeanu condamnă acest lucru, pe care-l consideră „o idioțenie”. 

Fascinanta prostie a Danei Budeanu faţă cu trecutul imprescriptibil al ...

„Păi și asta cu furtul miresei. Bă, băiatule! Ce e asta? Da ia-o mă de tot, ia-o acasă la tine! Că ce, îți dă o sticlă de whiskey pe ea și niște bani. Câți bani, câți? 1 milion, sau cât? Cum adică: mă duc să o recuperez? Dar ce faci mă, n-o mai aduci? Ce e mă ..tâmpenia asta…idioțenia asta..cu dezlegații ăia..Ce căutați la Arcul de Triumf? Adică voi plecați la Arcul de Triumf să faceți poză cu mireasa? De ce?

Adică eu mă duc la Arcul de Triumf să fac poză îmbrăcată în mireasă ca amintire? Păi de ce nu mă duc la Dristor Kebab?”, este părerea pe care Dana Budeanu și-a exprimat-o în mediul online. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.1446800231934