Februarie 09, 2024
David Beckham le-a arătat fanilor noul său tatuaj. Unde se află acesta și ce reprezintă
Este atât de fascinat de arta picturilor pe corp, încât starul britanic nu a rezistat și s-a mai ”îmbogățit” cu un tatuaj.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Foarte mândru de ispravă, David Beckham și-a etalat noua ”operă de artă” de pe picior. 

David și Victoria Beckham s-au adaptat de minune în noua lor reședință din Miami. Vedeta din fotbal și designerul de modă își petrec cea mai mare parte a timpului în Florida. David este coproprietar al lui Inter Miami, iar Victoria își promovează viitoarele colecții, în timp ce participă la evenimente exclusiviste în oraș și își face noi prieteni, printre care soția lui Lionel Messi, Antonela Roccuzzo, scrie okmagazine.ro

Victoria și David Beckham

Sportivul în vârstă de 48 de ani și-a marcat noul capitol din viață pe alt continent, în Miami, alături de familia sa, cu un nou desen impozant pe corp.

Este cunoscută dragostea sa pentru tatuaje, în afară de pasiunea pentru fotbal. Starul și-a prezentat public ”creația”, în secțiunea Stories, de pe Instagram.

Ce-i drept, desenul este extins pe gambă. Acolo i-a fost desenată sigla Miami și mesajul ”Libertatea de a visa.”

Un tatuaj este ca o declarație veșnică de iubire, semn că este foarte serios în ceea ce înseamnă implicarea sa în clubul de pe continentul american. A dus în SUA seriozitatea britanică.

Tatuaj Beckham jpg 

Tatuajul uimitor include, de asemenea, un vultur deasupra textului. Și, deși nu este clar când și l-a făcut, este evident că a trecut deja ceva timp. Zona este complet vindecată. Sportivul a decis să își posteze opera de artă în prim plan pentru a arăta, de fapt, accidentarea suferită în urma unui meci cu fostul coechipier de la Paris Saint-Germain, Marco Verratti.

Tocmai de aceea, în dreptul fotografiei apare scris ”Ouch”, semn că a fost o experiență dureroasă.

David a călătorit recent în Hong Kong pentru a-și arăta sprijinul pentru clubul său în cadrul unui meci amical. Între timp, Victoria era ocupată să-și promoveze noua colecție de ceasuri în New York City, sărbătorind lansarea alături de prietenii ei, inclusiv actrița Katie Holmes, care s-a pozat la evenimentul realizat în parteneriat cu Breitling alături de celebra creatoare de modă.

Victoria și David Beckham  

Victoria și David Beckham



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71748971939087