Martie 25, 2021
DAVA, despre despărțirea de Olga Buzova. ”Am cheltuit foarte mulți bani”
Despărțirea dintre bloggerul rus, DAVA și prezentatoarea TV, Olga Buzova, a fost una cu ecou. Dacă ea s-a tot bocit pe rețelele sociale, DAVA, ca un adevărat bărbat, a păstrat tăcerea. Nu a aruncat acuzații în stânga și-n dreapta, dar și-avăzut de drumul lui. Mai exact, s-a concentrat pe priorități - cariera.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Înainte puneam mare accent pe viața personală. În fiecare seară la 9-10 eram deja acasă pentru a-mi aștepta femeia iubită. De acum încolo, nu mai fac asta. Mi-am dat seama că tot ce-am făcut nu a fost deloc apreciat și că totul a fost în zadar. A fost o lecție pentru mine, pe care am învățat-o. Am tras concluzia că nu trebuie să mă ignor și să mă concentrez pe carieră. Ar putea suna egoist, însă nimeni în afară de tine nu se poate preocupa mai bine”, a declarat DAVA în cadrul unui interviu pentru Muz TV, citează cosmo.ru. 

În același timp, David a precizat că nici nu a avut timp să sufere după despărțirea de Olga Buzova. S-a focusat pe proiectele sale și din asta a avut doar de câștigat. ”Am simțit o energie interioară, care mă motivează să fac ceva, să-mi depășesc limitele. Trebuie să te iubești pe tine însuți”, a mai adăugat fostul iubit al lui Buzova. 

Pe lângă asta, DAVA a precizat că după separarea de prezentatoarea TV a reușit să facă niște economii și că își poate permite o mașină scumpă. ”Asta e grozav. O să-mi cumpăr o mașină de lux. Am putut să economisesc bani și asta mă bucură. Am înțeles că cheltuit foarte mulți bani”, a conchis tânărul. 

David Manukian, în vârstă de 27 de ani, și Olga Buzova, de 35 de ani, s-au despărțit la sfârșitul lunii ianuarie, la scurt timp după vacanța petrecută împreună în Maldive. Relația lor a durat aproximativ un an și jumătate. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97434639930725