August 19, 2021
Daniel Craig nu lasă niciun dolar copiilor drept moștenire. E dezgustător!
Daniel Craig, starul din James Bond, a dezvăluit că nu le va lăsa moștenire copiilor săi milioanele de dolari pe care le deține, dar nici să moară liniștit știind că-i rămâne averea nu va putea. Așa că are un plan.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Există o zicală veche care spune că este un eșec să mori bogat”, a declarat actorul într-un interviu pentru Candis Magazine, citat de Daily Mail.

„Nu vreau să las sume mari generației următoare. Cred că moștenirea este dezgustătoare. Filosofia mea este să scap de avere până mor”, a mai spus James Bond. 

Actorul britanic, în vârstă de 53 de ani, a agonisit o avere de aproximativ 116 milioane de lire, echivalentul a 160 de milioane de dolari. Daniel Craig are o fiică cu actuala sa soție, actrița Rachel Weisz, și o altă fiică cu fosta parteneră, Fiona Loudon. 

Starul din „Knives Out” va spune adio celebrului rol James Bond după lansarea „James Bond: No Time To Die” de la finalul lunii septembrie. Au apărut numeroase zvonuri legate de faptul că starul va renunța la rolul agentului 007 încă din 2015, după lansarea „Spectre”. Acesta a declarat pentru Total Film că există o poveste care îl leagă de primul său film James Bond, „Casino Royal”, din 2006, care l-a convins să revină pentru ultima dată în rolul misteriosului agent secret.

 



citeste și
SQL exec time = 0.85361528396606