August 08, 2017
Dan Balan a spart topurile! Vezi cu ce piesă a depășit renumitul hit - Despacito
De mai bine de jumătate de an, piesa în stil latino “Despacito” se aude în toate difuzoarele și ocupă primul loc în toate topurile muzicale la nivel internațional. Ieri, Dan Bălan a postat pe contul său de Instagram o imagine în care precizează că l-a depășit pe Luis Fonsi, interpretul hitului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Popularitatea artistului moldovean Dan Balan a depășit demult granițile țării. Într-un top muzical realizat de către “SHAZAM”, Ucraina, piesa “Hold on love” urcă pe primul loc, fiind urmată de legendara “Despacito”.

 

 

A post shared by Dan Balan (@danbalan_official) on

 

Dan Balan nu este singurul basarabean care se regăsește în acest top, Irina Rimes este cea care ocupă poziția 10 cu “Vivons les”, iar faimoasa artistă din Romania, Inna cu hitul “Ruleta” s-a clasat pe locul 5.

Vineri, 5 august, videoclipul filmat în Puerto Rico de către Luis Fonsi și Daddy Yankee a devenit primul cel mai urmărit clip din istoria Youtube. Ce onoare... cel mai vizionat videoclip din istorie şi primul care atinge cifra de 3 miliarde de vizualizări... şi în spaniolă! Mulţumesc tuturor celor implicaţi, fanilor pentru că au sărbătorit acest cântec cu noi şi mulţumesc Puerto Rico pentru că a fost cea mai frumoasă scenă din lume. Trăiască muzica latino!", a scris pe contul său de Instagram, Fonsi.

 

 

 

A post shared by Luis Fonsi (@luisfonsi) on

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71195864677429