Iulie 13, 2023
Cum se înțelege INNA cu părinții ei și ce fel de copilărie a avut: „Niciodată nu mă purtam cum sunt fetițele
În prezent, Inna se află în topul celor mai iubite cântărețe din lume. Așadar, nu e de mirare că are fani pe întreg mapamondul. Cu toate acestea, nu mulți dintre ei știu ce relație are artista cu părinții ei sau cum a arătat copilăria vedetei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ei bine, se pare că solista, pe numele ei real Elena Alexandra Apostoleanu, a fost o copilă rebelă, care făcea multe năzbâtii. În plus, aceasta recunoaște că nu era AS la matematică și că a și chiulit de câteva ori. Ce alte curiozități a scos la iveală intr-un interviu pentru viva.ro

Cât de dor ți-a fost de locurile copilăriei tale în ultima vreme și ce ți-a lipsit cel mai mult? În general, ce-ți lipsește din acele vremuri?

Îmi lipsește libertatea acelor vremuri, când aveam timp să fac orice, oricând, oricum. A fost o perioadă extrem de frumoasă din viața mea! Nu ajung aproape deloc la Neptun, mama locuiește în București, tatăl meu vine și el des la București. Maximum o dată pe an ajung pe acolo.

inna-5-2

Dacă tot am accesat zona asta emoțională, aș vrea să mai rămânem puțin aici și să ne povestești despre tine în copilărie, fiindcă am auzit că erai tare năzdrăvană… Deci, cum era INNA mică? Sau, mai bine zis, cum era Alexandra…

Alexandra mică era era năzdrăvană. (râde) Nici Alexandra mare nu e așa departe. (râde) Eram super băiețel, mă jucam cu băieții, mă loveam des, îmi murdăream mereu rochițele și niciodată nu mă purtam cum sunt de obicei fetițele – diafane și cuminți. Așa că mama s-a obișnuit repede cu mine așa, dar era greu uneori să țină pasul cu toate micile năzdrăvănii pe care le făceam. 

Și o mare problemă era că nu îmi plăcea deloc matematica, deci… e clar că aveam niște note mici… (râde) Oops!

inna-4-1-1

Am citit într-un interviu mai vechi – mama ta te-a dat de gol! – că mai chiuleai de la lecțiile de canto, dar cine n-a chiulit măcar o dată în timpul școlii? Care este cea mai mare „nebunie pe care ai făcut-o în timpul adolescenței?

Nu am făcut nebunii prea mari în adolescență, partea de chiul… da, e cumva normală la vârsta aceea. În rest, am avut o viață normală de adolescent.

Ca artist, ai călătorit în întreaga lume… Știu că o perioadă ai locuit la Barcelona. Ce se întâmplă cu locuința ta de acolo? Mai mergi în Barcelona sau poate ai închiriat-o?

Merg la Barcelona de fiecare dată când îmi permite timpul, este a doua mea casă!

inna-2-1

Ce impact a avut faima asupra Innei

Au existat momente în viața ta când ți-ai dorit să nu fi fost atât de „vizibilă, ți-a dăunat faima de care te bucuri în relațiile personale? Ne referim și la prieteni, și la relații sentimentale…

Au fost mici momente de deznădăjduire, în care multe puteau părea mai grave decât sunt. Dar mereu am încercat să rămân în echilibru și să învăț din fiecare experiență.

inna-2-2

Dacă ar fi să faci un top al momentelor memorabile din cariera ta, care ar fi pe primele locuri? Consideri că ai avut și vreun eșec? Sau ceva care nu a ieșit tocmai cum voiai tu?

Îmi este greu să fac un top al momentelor memorabile, cu siguranță au fost multe. Piese în topuri, muzica mea în filme și reclame internaționale, concerte pe marile scene ale lumii, colaborări de succes. Sunt recunoscătoare pentru absolut tot, chiar și pentru eșecuri. De fiecare dată, te ridici mai puternic după un episod mai puțin fericit.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90776968002319