Mai 23, 2023
Cum reușește Monica Bellucci să aibă o siluetă de invidiat la 58 de ani. Care sunt secretele actriței
Monica Bellucci se numără printre cele mai frumoase femei din lume, iar la 58 de ani reușește să aibă o siluetă de invidiat. Ea a împărtășit din secretele sale, menționând că are multă grijă de dieta sa, dar face și sport.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Monica Bellucci este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Aceasta reușește să arate impecabil la 58 de ani, fiind un exemplu pentru multe persoane mai tinere. Pe lângă gena de invidiat, care sunt secretele actriței de origine italiană, scrie spynews.ro

Monica Bellucci se poate lăuda cu un corp de invidiat la 58 de ani. Aceasta are mai multe secrete pe care le pune în aplicare și nu se abate de la ele niciodată. Pe lângă sport, ea are și o alimentație sănătoasă, astfel că se bazează pe cantități mici de mâncare, astfel că reușește să-și satisfacă și poftele pe care le are.

Italian actress Monica Bellucci on the set of Tears of the Sun,... Foto di  attualità - Getty Images

Ea nu se înfometează, știind că nu acesta este secretul pentru o siluetă de invidiat, iar rezultatele se pot observa. Alege să consume carne, pește, dar și multe legume proaspete.

Cu toate că este atentă la ceea ce consumă, are și câteva slăbiciuni în ceea ce privește alimentația. Pastele și ciocolata se pot considera punctele ei slabe și alege să mănânce de câteva ori, pentru a-și satisface poftele. Pentru a părea și mai slabă, actrița poartă mult negru, reușind să ascundă micile imperfecțiuni ale corpului său.

The 10 Hottest Monica Bellucci Movies - Rediff.com movies

Ce exerciții face Monica Bellucci

Actrița nu este o împătimită a mersului la sală, iar timpul nu-i permite acest lucru. Totuși, ea apelează la exerciții de yoga și înot pentru a-și menține greutatea. De 4 ori pe săptămână stă în piscină timp de minim 45 de minute și face un antrenament complet. Yoga îi oferă și liniște sufletească, reușind să îmbine tehnicile de respirat și pozițile specifice.

Monica Bellucci pune mare accent pe liniștea sufletească, considerând că frumusețea vine din interior, iar pacea este un aspect important pe care mulți ar trebui să punem accent. Ea nu a fost niciodată obsedată de forma corpului ei, doar a făcut mișcare pentru a se simțit cât mai bine, dar și pentru un corp sănătos.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0470297336578