Septembrie 25, 2023
Cum era să-i provoace Catherine Zeta-Jones lui Michael Douglas un infarct. ”Mi-a fost frică!”
În viața simpaticului cuplu urmează o sărbătoare plină de semnificații. Uluitor, însă amândoi sunt născuți în aceeași zi. Oare aceste este secretul iubirii lor deosebite?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe 25 septembrie, superba britanică Catherine Zeta-Jones împlinește 54 de ani, în timp ce actorul american va marca 79 de ani de viață. Cu siguranță, longevivul cuplu de la Hollywood a planificat ceva deosebit pentru acestă zi, scrie okmagazine.ro

Diferența de vârstă considerabilă n-a fost niciodată între ei o piedică.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt foarte realiști și adesea oferă informații despre viața lor de familie. Și detalii nebănuite.

Cei doi adoră să se distreze și să facă glume. Catherine a povestit recent despre o surpriză pe care ea și copiii ei, Dylan, în vârstă de 23 de ani, și Carys, în vârstă de 20 de ani, i-au făcut-o lui Michael, însă care i-a produs multe emoții, până în punctul acela în care se temea ca Michael să nu facă vreun infarct.

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty

În timpul unei apariții la ”The Kelly Clarkson Show” în 2022, starul din Wednesday a explicat că Michael fusese în Franța la filmări la acea vreme, așa că restul familiei s-a decis să-l surprindă. Ea a dezvăluit: ”Am vorbit cu copiii să-i facem o surpriză. Nici nu se gândea el la așa ceva. Carys, fiica mea, a zburat de pe Coasta de Est. Eu am luat avionul cu fiul meu, de aici. Ne-am furișat noaptea în hotel, sub acoperire. L-am așteptat să vină de la filmări. Și Doamne, cât a fost de emoționat. Tremura, mi-era frică să nu facă vreun infarct! A fost șocat, a început să plângă, atât de mare i-a fost surpriza. Acesta este unul dintre momentele pe care nu le putem uita, a fost ceva măreț, emoționant.”, a mărturisit Catherine Zeta-Jones.

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty

Amândoi actorii au o relație de milioane, atât între ei, cât și cu copiii lor. Totul se învârte în jurul familiei și tot ce fac este pentru a se întâlni și a sta împreună, a petrece timp de calitate.

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty

Catherine Zeta-Jones a dezvăluit într-un interviu că mesele de familie în weekend sunt aproape sfinte pentru ei.



citeste și
SQL exec time = 0.68905019760132