Aprilie 06, 2023
Cum arată protagoniștii din Clona după 20 de ani de la difuzarea serialului. Actorul care l-a jucat pe Lucas este de nerecunoscut
Jade și Lucas sunt două personaje care au rămas în memoria multor telespectatori. Au trecut peste 22 de ani de la lansarea telenovelei, dar mulți își amintesc de povestea de dragoste din serial, care a continuat și în viața reală a protagoniștilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Giovanna Antonelli (47 de ani) și Murilo Benicio (51 de ani) au format un cuplu și în afara platourilor de filmare, dar relația lor de dragoste a durat aproximativ trei ani. Cei doi au împreună un fiu, Pietro Antonelli Benicio, în vârstă de 17 ani, scrie perfecte.ro

Giovanna Antonelli posa de biquíni neon e brinca: "Folga acabou" | Notícias  | Quem

În prezent, Giovanna Antonelli este într-o relație cu regizorul Leonardo Nogueira, tatăl gemenelor ei,  Sofia și Antonia (12 ani).  „Astăzi este ziua de naștere a iubirii vieții mele. Multă pace, sănătate, noroc, fericire și belșug. Te iubesc pentru totdeauna @giovannaantonelli”, a scris acesta în dreptul unei fotografii de cuplu, pe 18 martie, când actrița și-a sărbătorit a 47-a aniversare. 

Giovanna Antonelli - OFuxico

În multe fotografii, postate pe rețelele sociale, Giovanna Antonelli este machiată și cu părul aranjat, iar fanii sunt uimiți de frumusețea ei, de parcă tenul ei a rămas neschimbat odată cu trecerea anilor

La 51 de ani, Murilo Benicio a trecut printr-o transformare radicală pentru rolul unui deputat corupt, în cel de-al doilea sezon al serialului Justiça.  „Mi se pare destul de ciudat”, a spus actorul despre look-ul său. 

 

În perioada 2012 - 2019, Murilo Benicio a avut o relație cu Débora Falabella, cea care a jucat rolul lui Mel în telenovela Clona. În prezent, actorul nu este căsătorit. La un moment dat, presa din Brazilia a scris că actorul ar avea o relație cu o jurnalistă. 

Benicio are doi băieți, de 26 și 17 ani. 

Actorii principali din Clona au păstrat o relație de amiciție, iar recent Giovanna Antonelli și-a surprins fanii cu un video amuzant: 

VIDEO AICI



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.037230014801