Iunie 28, 2023
Cum arată Mario Cimarro, unul dintre cei mai iubiți actori de telenovele. Are 52 de ani și o parteneră cu 25 de ani mai tânară
Mario Cimarro are toate motivele să se considere un bărbat împlinit! Actorul are 52 de ani și o parteneră superbă, cu 25 de ani mai tânără, care l-a făcut tată pentru prima dată! Mario Cimarro are o familie de invidiat, cu care face senzație pe coperțile revistelor din alte țări.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume și a furat inima multor domnișoare cu filmele în care a jucat. Mario Cimarro are acum 52 de ani și este îndrăgostit iremediabil de o tânără în vârstă de 27 de ani. Actorul a devenit tată, pentru prima dată, în urmă cu un an, la vârsta de 51 de ani. Chiar dacă are o iubită mai tânără, Mario Cimarro este mai fericit ca niciodată în relația lui, scrie spynews.ro

Mario Cimarro este unul dintre cei mai cunoscuți actori din America de Sud, iar vestea că a devenit tată pentru prima dată a surprins pe toată lumea. Fetița lui s-a născut în anul 2022, iar numele ei este Briana. Cea care i-a schimbat viața pentru totdeauna și a devenit mama copilului său este modelul Bronislava Gregušova, în vârstă de 27 de ani.

Mario Cimarro

Tânăra a devenit mamă la sfârșitul lunii august, în anul 2022, când micuța Briana a venit pe lume. După ce au devenit părinți, Mario Cimarro a fost foarte fericit și a cunoscut iubirea supremă, pe care nu a mai simțit-o până în acel moment. Actorul a scris un mesaj emoționant, la doar o lună de viață a fetiței lor.

Are 52 de ani și o parteneră cu 25 de ani mai tânară. Cum arată familia lui Mario Cimarro

Are 52 de ani și o parteneră cu 25 de ani mai tânară. Cum arată familia lui Mario Cimarro

Una dintre cele mai mediatizate relații ale lui Mario Cimarro a fost cea cu Natalia Streignard, care i-a devenit și soție în cele din urmă, iar acum face furori cu silueta ei. Cei doi au fost căsătoriți între anii 1999 și 2006, când au pus punct mariajului.

Infidelidad y maltrato físico fueron las supuestas causas del divorcio de  la actriz venezolana Natalia Streignard y su ex esposo, Mario Cimarro.  Aunque Streignard perdonó al actor cubano en una ocasión que

După divorțul de ea, Mario Cimarro nu s-a mai afișat cu nicio altă femeie, până când a cunoscut-o pe Bronislava Gregušova, cu care are o relație din anul 2018.

Are 52 de ani și o parteneră cu 25 de ani mai tânară. Cum arată familia lui Mario Cimarro



citeste și
SQL exec time = 0.90515160560608