August 17, 2023
Cum arată insulele private unde locuiesc cele mai iubite vedete. A lui Mel Gibson costă 15 milioane de dolari
După ce a lansat The Passion of the Christ, regizorul și actorul Mel Gibson a achiziționat Insula Mago din Fiji pentru aproximativ 15 milioane de dolari, spun rapoartele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mel Gibson a luat cei 5.400 de acri de verdeață delicioasă de la compania japoneză Tokyu Corp. într-o afacere controversată care i-a lăsat pe săteni contestând vânzarea în 2005.

 

Unii fijieni au susținut că strămoșii lor au fost forțați să evacueze pământul în secolul al XIX-lea și au vrut să-și recupereze proprietatea, așa că strângeau fonduri pentru a contesta vânzarea, dar până în prezent nu s-a schimbat nimic, scrie click.ro

Jay-Z și Beyoncé au insulă în Bahamas

 

Cuplul puternic Jay-Z și Beyoncé au o avere netă combinată de 1,8 miliarde de dolari, așa că își pot permite cele mai luxoase lucruri pe care lumea le are de oferit.

Când producătorul de hit-uri Lemonade a împlinit 29 de ani în 2010, rapperul i-a oferit soției sale o întreagă insulă privată într-o destinație preferată de celebrități, Bahamas.

Se pare că Jay-Z a trebuit să plătească 4 milioane de dolari pentru insulă, un nimic pentru el, am putea spune.

După cum era de așteptat, nu se știu multe despre casă, deoarece cuplul notoriu este extrem de privat. În ultimul timp, Beyoncé și familia ei au fost văzute în timpul croazierei în 4 iulie 2021.

Și Brooke Shields are o insulă

Brooke Shields, actrița care a debutat în filmul clasic din 1980 The Blue Lagoon, a trăit cândva pe o insulă. Ea locuia pe Insula Smarald din Lacul Chazy și deținea întreaga masă accesibilă pe drum.

În timp ce se afla în sanctuar,  ea a stat într-o locuință cu patru dormitoare pe care Stanford White a proiectat-o.

În partea de sus a unei camere, casa are un tavan asemănător unei catedrale și lucrări de lemn complicate. Shields a pus inițial întreaga insulă pe piață în 2000 pentru 775.000 USD, dar a redus suma la 699.000 USD în anul următor



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.5989542007446