Ianuarie 16, 2023
Cum arată Cezar Stratan, ajuns la vârsta adolescenței. Cleopatra, despre relația cu fratele ei
Multă lume este dornică să afle cum arată Cezar Stratan, ajuns la vârsta adolescenței. Recent, acesta și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut parte de o petrecere de zile mari.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sora lui i-a transmis un mesaj emoționant, dovadă că cei doi au o relație extrem de apropiată. Spre deosebire de Cleopatra Stratan care este mereu în atenția publicului și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor, Cezar Stratan este discret și evită să se afișeze la evenimentele mondene. Cu toate acestea, tânărul artist se dedică muzicii și se bucură din plin de succes. Iată ce spune Cleopatra Stratan despr relația cu fratele ei.

Cum arată Cezar Stratan, ajuns la vârsta adolescenței

Cezar Stratan, fiul lui Pavel Stratan, a împlinit recent 14 ani și a avut parte de o petrecere de pomină. Tânărul artist a moștenit de la tatăl său talentul muzical și muncește foarte mult pentru a avea o carieră de succes. Acesta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de părinții săi și se înțelege de minune cu sora lui celebră. Cezar Stratan locuiește în prezent cu părinții săi în Republica Moldova, iar Cleopatra Stratan s-a mutat definitiv în România împreună cu soțul ei. Cei doi au planuri mărețe de viitor și se bucură din plin de viața de familie. Cezar Stratan este o prezență discretă în lumina reflectoarelor, preferând să se dedice studiului și carierei muzicale.

Pavel Stratan se mândrește cu cei doi copii ai săi și se declară un bărbat împlinit. Artistul a organizat o mare petrecere pentru fiul său care a împlinit recent vârsta de 14 ani. Cleopatra Stratan i-a transmis fratelui său un mesaj emoționant și a postat o fotografie inedită.

Ce spune Pavel Stratan despre cei doi copii ai săi

Pavel Stratan este unul dintre cei mai apreciați artiști din Republica Moldova, dar și din România. Acesta colaborează cu mulți cântăreți celebri și cucerește publicul cu piesele sale deosebite. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Pavel Stratan are o familie frumoasă de care este tare mândru.

Cântărețul are doar cuvinte de laudă când vine vorba de cei doi copii ai săi, Cezar și Cleopatra. Fiica sa și-a întemeiat o familie superbă alături de Edward Sanda, iar fiul său, Cezar, se dedică studiului pentru a ajunge un artist faimos și apreciat. Pavel Stratan este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Acesta a încercat mereu să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă și să își țină oamenii dragi departe de ochii curioșilor.

Pavel Stratan a dezvăluit că are o relație foarte bună cu cei doi copii ai săi. Artistul îi sprijină mereu, însă nu intervine în alegerile personale ale acestora. Cântărețul a mărturisit că a susținut-o pe fiica sa și atunci când a decis să se căsătorească la o vârstă fragedă.

„La mine n-a fost surpriză, pentru că eu multe dintre lucruri le știam. Pe Edi îl cunoșteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra și niciodată nu m-am gândit când o să facă pasul și dacă o să fie devreme sau târziu. M-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinții mei. Important e cum o să se înțeleagă și după asta ce o să fie. N-am avut nicio reținere. Întotdeauna am avut încredere în Cleopatra. Totodată, mă temeam să nu intervin cu ceva, să nu îi spun vreo părere Cleopatrei, să-i spun cum văd eu lucrurile și s-o influențez.”, a declarat acesta.

La vârsta de 14 ani, Cezar Stratan are succes în muzică și cucerește publicul cu vocea sa deosebită. Acesta are o relație deosebită cu părinții săi și cu sora lui celebră, Cleopatra Stratan.

Sursa



citeste și
SQL exec time = 0.62025952339172