Octombrie 14, 2022
Cum ar arăta surorile Kardashian fără operațiile estetice. Video care a devenit viral
Un program care folosește inteligența artificială a prezis cum ar arăta familia Kardashian-Jenner fară operațiile estetice.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un video devenit viral pe TikTok, imagini cu Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kris Jenner, Kylie Jenner și Kourtney Kardashian dezvăluie cum ar arăta ele în prezent, dacă nu și-ar fi făcut îmbunătățiri la nivelul feței. Clipul a fost creat de streamerii australieni Vandahood Live.

In video-ul respectiv, apar clipuri reale cu membrele familiei Kardashian-Jenner, alături de versiunea lor editată. Deși diferențele sunt vizibile la toate surorile Kardashian, inclusiv la mama lor, cea mai evidentă este schimbarea prin care a trecut Kylie Jenner, odată ce și-a pus fillere în buze.

VIDEO AICI

"Am folosit trei programe diferite de inteligență artificială și două programe grafice standard diferite și am avut nevoie de o săptămână întreagă pentru a realiza acest videoclip. A trebuit să adoptăm o abordare diferită pentru fiecare membru al familiei, deoarece fiecare a suferit schimbări diferite de-a lungul anilor", au spus streamerii respansibili de videoclipul viral.

Sursa - protv.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4513816833496