Septembrie 20, 2022
Cum a răspuns Andreea Esca la provocarea lui Dan Negru de a-și face public salariul
De-a lungul timpului, s-a vehiculat faptul că prezentatoarea de la Pro TV ar avea avea cel mai mare salariu din industrie. În urmă cu câteva luni, „Regele audiențelor' a provocat mai multe persoane publice să-și dezvăluie onorariul. Iată ce răspuns a primit din partea colegei sale de breaslă!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare din Romania. Aceasta are o carieră care se întinde peste 30 de ani, motiv pentru care multă lume s-a întrebat ce salariu primește aceasta. S-a speculat că onorariul jurnalistei ar fi de ordinul zecilor de mii de euro, însă Andreea Esca nu a dezvăluit niciodată suma pe care o primește lunar. În urmă cu ceva timp, Dan Negru a provocat-o să-și facă public salariul.

esca-1-1

Prezentatoarea a mărturisit că urăște să fie întrebată despre onorariul pe care îl primește la Pro TV. Mai mult, aceasta a dezmințit sumele de zeci de mii de euro care s-au vehiculat de-a lungul timpului.

În urmă cu câteva luni, Dan Negru provoca mai multe persoane publice să-și dezvăluie salariul. Mai mult, prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor' a recunoscut că ar fi primul care ar face publice sumele pe care le câștigă, dacă nu ar fi limitat de politica de confidențialitate.

Prezentă la un eveniment monden, Andreea Esca a fost întrebată despre provocarea pe care a lansat-o colegul său de breaslă. Aceasta a susținut că nu este deranjată de acest lucru, însă nu a făcut niciun comentariu referitor la salariul său.

„Nu mă deranjează deloc. Mi se pare o glumă foarte bună', a spus prezentatoarea.

esca-3-1

Dan Negru: „Mă enervează că nu sunt publice salariile'

În urmă cu ceva timp, prezentatorul de la Kanal D a susținut că este deranjat de faptul că salariile sunt confidențiale. Acesta a provocat-o pe Andreea Esca ca ambii să vorbească despre sumele încasate de la cele două posturi de televiziune.

esca-9-1

„Ce mă enervează cel mai tare e că nu sunt publice salariile! Mie mi-ar plăcea să fie publice, adică să nu existe confidențialitatea aia. Eu sunt primul care aș veni, i-am și zis la un moment dat Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile. Jimmy Fallon, de exemplu, zice cât câștigă. A început San Remo zilele astea, ăia își fac publice câștigurile!', spunea Dan Negru pentru cancan.ro.

Până în prezent, Andreea Esca nu și-a dezvăluit salariul. Mai mult, aceasta este de părere că acest subiect s-a transformat într-o „legendă' și că nu există atât de mulți români interesați de suma pe care o câștigă lunar.

esca-6-1

Sursa - viva.ro



citeste și
SQL exec time = 1.6498241424561