Iulie 01, 2022
Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Nicoleta Nucă la întoarcerea din vacanță: „Abia vorbesc”
Nicoleta Nucă a dezvăluit pe rețelele de socializare cu ce probleme de sănătate se confruntă la întoarcerea din vacanță.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicoleta Nucă și partenerul ei s-au bucurat din plin de vacanța superbă din Italia. Cei doi au petrecut timp de calitate împreună și s-au delectat cu atracțiile locului. Cu toate acestea, întoarcerea în țară a venit și cu probleme de sănătate pentru artistă, care a fost absentă în ultimele zile pe rețelele de socializare. Cântăreața le-a dezvăluit internauților motivul pentru care nu a mai fost activă alături de ei.

Vacanța din Italia a fost un prilej de bucurie pentru Nicoleta Nucă și iubitul ei. Vedeta a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare în care a povestit cât de fericită a fost să se întoarcă în „țara inimii ei.” Cântăreața a vizitat Roma, Napoli și Coasta Amalfitană, iar peisajele pe care le-a împărtășit cu fanii au fost de-a dreptul impresionante.

Nicoleta Nucă, probleme de sănătate după vacanță

Deși s-a bucurat din plin de mica vacanță, Nicoleta Nucă s-a întors acasă cu probleme de sănătate. Cum fanii i-au observat absența de pe rețelele de socializare, aceștia au întrebat-o ce s-a întâmplat. Cântăreața a recunoscut că nu a mai fost atât de activă deoarece s-a ales cu o răceală severă când a ajuns înapoi în România.

„Știu că sunt ceva mai absentă zilele astea pe story, dar m-am întors din vacanță cu o răceală zdravănă de tot… Tușesc și mă doare în gât și abia vorbesc.”, a spus Nicoleta Nucă.

Ce s-a întâmplat cu artista

Temperaturile foarte ridicate în combinație cu aerul condiționat din mașină și apa rece i-au adus vedetei o răceală. Cântăreața a explicat că s-a ales cu probleme de sănătate din cauza acestui fapt și a susținut că nu s-a mai simțit așa de foarte mult timp. Cu toate acestea, artistă rămâne aceeași fire pozitivă și i-a asigurat pe fani că își va reveni curând.

„Fiind extrem de cald în Italia, am abuzat la greu de aerul condiționat din mașină și de apa rece. Transpirată și încălzită fiind când urcam în mașină, apa și aerul rece au fost „Cireașa de pe tort” și m-am pricopsit cu o răceală cum de foarte multă vreme n-am mai avut. Dar mă tratez eu și revin cu forțe proaspete cât de curând.”, a declarat Nicoleta Nucă pe Instagram.

 

Sursa - elle.ro



citeste și
SQL exec time = 0.57614231109619