Septembrie 28, 2023
Colaborare inedită! AKORD și Mihaela Tabură au lansat un clip nou!
Talentați, carismatici, tineri și frumoși – astfel apar băieții din AKORD împreună cu Mihaela Tabură, în noul lor clip lansat recent în YouTube.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpreții au decis să realizeze un remake la un hit mai vechi, oferindu-i piesei o haină muzicală nouă, dar și să filmeze, în locuri pitorești din Republica Moldova, un clip plin de romantism. Piesa Hai, Hai”, cunoscută altădată, în interpretarea Angelei Bucico este semnată de compozitorul Yan Raiburg, versurile aparținând poetului poporului Grigore Vieru.

Este o onoare pentru mine să cânt versurile marelui Grigore Vieru, dar și să am în palmares o melodie de-a compozitorului Yan Raiburg. Am îndrăgit această piesă încă din copilărie, ascultând-o la radio, la țară, pe pragul casei părintești. Astăzi, mă simt fericită când o interpretez, fiindcă pentru mine este un vis împlinit. Mai mult ca atât, o interpretez în duet cu Igor Sîrbu și Eduard Malareu, ceea ce mă face să fiu și mai încrezută. În acest sens, adresez mulțumiri dlui Iurie Badicu, care a consiliat corectitudinea acestei colaborări între autorii piesei și interpreții.” – a declarant Mihaela Tabură cu ocazia lansării clipului.

Conceptul reorchestral aparține producătorului muzical Eugen Doibani și a fost înregistrat în studioul muzical Sergiu Teacă. Clipul la piesa  Hai, Hai” a fost realizat de videograful Andrei Gurbulea care, pe lângă Akord și Mihaela Tabură, i-a surprins pe Violeta și Alex Cebotari într-o idilă fericită.

Menționăm că, precedentul duet, al Mihaelei Tabură cu băieții din AKORD - “Samo Tî”, lansat în anul 2020, a depășit un milion de vizualizări în YouTube, iar Trupa AKORD a anunțat recent că, a intrat în pregătiri pentru cele două zile de concerte, din 2 și 3 decembrie 2023, la Palatul Național Nicolae Sulac.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51580119132996