Iunie 28, 2023
Clipe de coșmar pentru Cristina Spătar, chiar în ziua nunții. Artista a ajuns pe mâna medicilor
Cristina Spătar a avut parte de o nuntă de poveste, alături de marea ei iubire, omul de afaceri Vicențiu Mocanu. Însă, în ciuda momentelor de vis, emoțiile au fost greu de gestionat pentru artistă, care, din păcate, s-a văzut nevoită să cheme în ajutor o ambulanță. Din fericire, tratamentul acordat de către paramedici a fost unul eficient, iar Cristina Spătar s-a putut bucura de această zi magnifică

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristina Spătar a avut parte de o nuntă de poveste, la care 500 de invitați au fost alături de fericitul cuplu. Artista și-a unit destinul de marea ei iubire, omul de afaceri Vicențiu Mocanu, alături de care trăiește o superbă poveste de dragoste. Cu siguranță că fiecare dintre noi își poate imagina ce emoții și ce presiune extraordinară a fost pe umerii miresei, care a dorit ca totul să iasă perfect pentru ziua ei specială. Iar, din păcate, potrivit informațiilor oferite de către cei de la ciao.ro, Cristina Spătar a fost nevoită să cheme în ajutor o ambulanță.

Conform sursei, incidentul neplăcut a avut loc înainte de ceremonia religioasă de la biserică. În cele din urmă efortul, emoțiile și oboseala acumulate în ultimele zile au ajuns-o din urmă pe îndrăgita artistă, care s-a simțit copleșită și a avut nevoie de ajutor medical. „Am chemat paramedicii la hotel, de la 16 la 18 am stat cu perfuzii, m-am simțit super epuizată”, a declarat Cristina Spătar, conform sursei citate.

Cristina Spătar a avut nevoie de intervenția medicilor

Din fericire, tratamentul acordat de către echipajul de pe ambulanță a avut succes, iar după câteva ore de odihnă, Cristina Spătar a putut să se bucure de această zi atât de specială. Iar ceremonia a fost, într-adevăr, una de vis, unde cei 500 de invitați, cât și aranjamentele florale au transformat totul într-un eveniment parcă desprins din povești.

Cristina Spătar a dorit să mulțumească tuturor celor care au fost alături de ea și de soțul ei, declarând că prezența celor dragi „a însemnat mult pentru noi!”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.8621518611908