Aprilie 23, 2024
Cleopatra Stratan nu mai are nimic în comun cu micuța care cânta "Ghiță". Ținuta de femeie fatală cu care și-a cucerit fanii
Cleopatra Stratan și-a surprins din nou fanii cu o transformare spectaculoasă, în cel mai recent videoclip.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tânăra artistă, în vârstă de 21 de ani, și-a cucerit iremediabil fanii când a publicat ultimile imagini cu ea, în timp ce filma în Spania, îmbrăcată într-o rochie roșie senzuală și cu un ruj de aceeași culoare care îi accentua frumusețea.

De la micuța care a cucerit inimile ascultătorilor cu vocea sa angelică, Cleopatra Stratan a evoluat într-o femeie sigură pe ea și seducătoare, fără să-și piardă farmecul caracteristic. Cu experiența acumulată în industria muzicală și sprijinul soțului ei, Edward Sanda, Cleopatra a devenit un simbol al maturității și al eleganței în rândul tinerilor artiști.

cleopatra stratan

Cei doi îndrăgostiți se pregătesc să sărbătorească trei ani de la căsătoria lor, iar secretul unei relații armonioase, dezvăluit de Cleopatra într-o recentă declarație, pare să fie înțelegerea și respectul reciproc."Noi nu reușim să ne certăm niciodată. Cred că e o chestie de înțelegere reciprocă, adică ne cunoaștem atât de bine unul pe celălalt încât știm când să lăsăm unul de la altul atunci când sunt diferite situații. Atât timp cât ne iubim foarte mult, ne respectăm unul pe altul și ne știm limitele, ajungem întotdeauna la un punct comun și la o înțelegere, deci  la cearta nici nu se ajunge. Noi suntem un cuplu foarte echilibrat", a povestit acum câteva luni Cleopatra despre cum se înțelege cu soțul ei.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda



citeste și
SQL exec time = 0.53987383842468