Mai 11, 2023
Cine este presupusa iubită a lui Robert De Niro, Tiffany Chen. Ea l-a făcut tată pentru a șaptea oară
Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, după ce presupusa iubită, Tiffany Chen a născut. Cei doi au avut o relație în trecut, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar producătoarea de film a fost văzută însărcinată în urmă cu două luni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vestea că Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară a surprins pe toată lumea, mai ales că urmează să împlinească 80 de ani. Actorul nu a anunțat dacă este fetiță sau băiețel, nici numele pe care îl va purta. Se crede că femeia care i-a dăruit un copil este Tiffany Chen, de origine chineză, scrie spynews.ro

Cine este presupusa iubită, Tiffany Chen

Tiffany Chen ar fi presupusa iubită a lui Robert De Niro. În vârstă de 64 de ani, aceasta a fost văzută fiind însărcinată în luna martie. Ea este un producător de film și deține una dintre marile companii de creație din China, dar și instructor de arte marțiale, având zeci de medalii de aur și titluri importante câștigate de-a lungul carierei sale. Provine dintr-o familie cunoscută de kung-fu, tatăl ei fiind un maestru al t'ai chi ch'uan în stil Yang. Aceasta și-a dorit să devină la fel de bună precum tatăl său, iar până la 26 de ani a fost inclusă în topul unei reviste de arte marțiale.

Cine este presupusa iubită a lui Robert De Niro, Tiffany Chen. Ea l-a făcut tată pentru a șaptea oară

Pe lângă artele marțiale, Tiffany Chen are experiență și în dans, fiind un sport pe care îl practică din copilărie. A făcut cursuri de balet și hula, dar și înot sau gimnastică la vârsta de 5 ani.

Cine este presupusa iubită a lui Robert De Niro, Tiffany Chen. Ea l-a făcut tată pentru a șaptea oară

Ce se știe despre al șaptelea copil al lui

Robert De Niro a recunoscut, în cadrul unui interviu că a devenit tată pentru a șaptea oară. Actorul nu a făcut niciun anunț cu privire la venirea unui nou membru în familia sa. Vestea a venit în urma unei întrebări adresate de reporter cum este viața lui în calitate de tată a șase copii. Actorul din ”Nașul” a spus în fața camerelor de filmat că s-a mai născut un copil.

Cine sunt ceilalți șase copii ai lui, ce vârste au

Robert De Niro are încă 6 copii cu 3 partenere diferite. Cu ultima soție, Grace Hightower are doi copii, Elliot de 25 de ani și Helen 11 ani. Din căsnicia cu Diahne Abbot au apărut o fată și un băiat, Drena de 51 de ani și Raphael de 46 de ani, iar din relația cu Toukie Smith gemenii Aarom și Julian, în vârstă de 27 de ani.

Cine e fosta soție, care i-a dăruit 2 copii

Robert De Niro și Grace Hightower au fost căsătoriți timp de 21 de ani. Aceasta este de origine afro-americană, dar crescută în Statele Unite ale Americii. Are carieră în industria muzicală fiind cântăreață, dar este și implicată în activitățile privind societatea. Ea este membru de onoare în consiliului de administrație al Fundației pentru Femei din New York, este activă în numeroase instituții importante. Prin Grace Hightower & Coffees of Rwanda a încercat să îmbunătățească stilul de trai din Rwanda și să comercializeze produsele la nivel internațional.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.44841575622559