Iulie 25, 2023
Cine a fost femeia pe care Fuego a iubit-o cel mai mult. De ce s-au despărțit cei doi: „Scopul relației nu a fost căsătoria”
De-a lungul anilor, Fuego s-a numărat printre cei mai discreți artiști din showbizul românesc. Și-a ținut departe de ochii lumii viața, relațiile amoroase și nu a oferit niciodată prea multe detalii despre ce se întâmplă cu el sau cu partenerele de viață.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În urmă cu ceva timp, Fuego s-a iubit cu Ana Maria Ciaușu timp de 4 ani. Deși toată lumea se aștepta, la momentul respectiv, să ajungă la altar, cei doi și-au spus adio în anul 2010 și au luat-o pe drumuri separate. 

„Da, am fost în atenţia presei datorită relaţiei pe care am avut-o cu Paul, şi nu pentru că eu mi-am dorit lucrul acesta atunci, ci pentru ca nici eu, şi cu atât mai puţin el, nu aveam nimic de ascuns. Astăzi, mă găsiţi deja cu 7 ani de experienţa politică în judeţul Olt, la mine acasă”, a explicat Ana Maria Ciaușu, la ceva timp după despărțirea de Fuego, într-un interviu pentru protv.ro.

De ce s-au despărțit, de fapt, cei doi

Chiar dacă Fuego nu a fost niciodată genul de artist care oferă detalii din viața lui, la ceva timp după separarea de Ana Maria, femeia cu care a avut o relație de 4 ani, a vorbit despre ruptura dintre ei

 

„Relaţia mea cu Ana Maria nu mai exista. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice şi injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relaţia noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, spunea Fuego. 

„Paul este un om deosebit, un artist complet care îşi iubeşte extraordinar de mult profesia şi asta pentru că îi place să dăruiască, să împartă cu cei din jur trăirile şi sentimentele lui transpuse în muzică. Nu am ce să repar pentru că nu am stricat nimic. Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate şi nu au nimic să îşi reproşeze ba din contră, să îşi mulţumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul” a spus și Ana Maria, despre Fuego, cu o deosebită admirație. 



citeste și
SQL exec time = 5.2512855529785