August 24, 2023
Charlize Theron, mesaj dur către vedetele care exagerează cu operațiile estetice. Ce declarații a făcut actrița de 48 de ani
Charlize Theron a transmis un mesaj dur către vedetele care exagerează cu operațiile estetice, iar mărturiile sale au făcut înconjurul lumii. Află ce declarații a făcut actrița care a împlinit 48 de ani la începutul acestei luni. Mai exact, pe 7 august.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actriţa sud-africană premiată cu Oscar folosește trucuri de beauty care sunt la îndemâna tuturor. Ea nu iese din casă fără să își pună pe față cremă cu protecție solară și utilizează multe produse cosmetice pentru hidratarea pielii. În plus, are un regim alimentar sănătos.

După ce a fost acuzată că și-ar fi făcut lifting facial, Charlize Theron a oferit un interviu în care a vorbit despre operațiile estetice. În timpul declarațiilor, actrița a fost tranșantă. Totodată, a transmis subliminal un mesaj dur către vedetele care exagerează cu intervențiile făcute în cabinetele medicilor esteticieni.

„Oamenii cred că mi-am făcut un lifting facial. Sunt ceva de genul: «Ce și-a făcut la față?». Iar eu le răspund: «Omule, doar îmbătrânesc. Nu înseamnă că am avut o operație estetică nereușită. Pur și simplu se întâmplă»”, a precizat Charlize Theron pentru publicația Allure.

Îmbrăcată în haine casual, Charlize Theron a fost surprinsă de paparazzi la sfârșitul lui iunie 2023 în Los Angeles 

Actrița din „Fury Road” se numără printre celebritățile internaționale care ies des în public fără strop de machiaj. De exemplu, fotografia de mai sus a fost realizată de paparazzi la sfârșitul lui iunie și ea nu era machiată.

Charlize Theron a spus în cadrul interviului acordat de curând că „disprețuiește conceptul” potrivit căruia femeile îmbătrânesc „precum florile tăiate”, iar bărbații, „ca vinurile fine”.

„Detest acest concept și mi-am dorit să lupt împotriva lui. Însă, în același timp cred că sunt femei care își doresc să îmbătrânească într-un fel care le ajută să se simtă bine. Cred că trebuie să avem puțin mai multă empatie în ceea ce ne privește. Toți trecem prin această călătorie”, a mai spus vedeta.

Charlize heron pozează alături de Stuart Townsend pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie lungă crem

În timpul declarațiilor făcute zilele trecute, vedeta a mai subliniat că nu se teme de procesul de îmbătrânire. Totodată, a zis că se simte bine în propriul corp. „Mi se schimbă fața și iubesc felul în care arată și că îmbătrânesc”, a mai mărturisit vedeta născută în Africa de Sud.

Trucurile de frumusețe folosite de Charlize Theron

Pe lângă un regim alimentar din care nu lipsesc legumele și fructele, dar și antrenamente săptămânale, Charlize Theron folosește și alte trucuri de frumusețe. În rutina zilnică sunt incluse următoarele produse cosmetice: crema cu protecție solară, balsamul de buze, un serum și cremă hidratantă pentru ten.

„Când mă trezesc, mă spăl pe față și, apoi, aplic crema de protecția solară. Apoi, urmează balsamul de buze. Nu uit să folosesc în fiecare zi cremă cu factor de protecție solară”, a povestit diva pentru Harper’s Bazaar.

Charlize Theron poartă o rochie neagră, cu un decolteu adânc și se află pe scena unui eveniment important, care a avut loc pe 9 martie 2023 în Los Angeles

Pentru o altă publicație, actrița a mărturisit că își face tratamente faciale la un salon din Los Angeles. Răsfățul acesta se produce o dată la trei săptămâni.

Premiată cu Oscar pentru rolul din „Monster”, Charlize Theron a declarat pentru Vogue UK că seara acordă o atenție mai mare tenului ei. Și, desigur, întregului corp.

„Am învățat să îmi îngrijesc pielea seara. Așa că dimineața nu fac decât să îmi spăl fața cu apă caldă, să mă spal pe dinți și să mă dau cu cremă cu factor de protecție solara”, a declarat vedeta, conform sursei citate mai sus.

 Charlize Theron: 'Early Tragedy' Made Me See 'You Don't Have Forever'



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8329989910126