Mai 04, 2022
Cerere în căsătorie pe treptele de la Met Gala 2022! Ce vedetă a spus marele „DA!”
O cerere în căsătorie surpriză a avut loc luni seara, pe celebrele trepte de la Met Gala 2022.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe covorul roșu de la Met Gala 2022 de luni seară a avut loc o cerere în căsătorie surpriză. Laurie Cumbo, comisar al Departamentului pentru Afaceri Culturale al orașului New York, s-a logodit cu partenerul ei, fostul candidat la Adunarea Statului New York, Bobby Digi Olisa.

Cerere în căsătorie la Met Gala 2022

Profitând de o ocazie unică, plină de farmec, Digi Olisa s-a lăsat în genunchi și a cerut-o pe Cumbo în căsătorie în timp ce urca faimoasele trepte de la MetAplauzele au răsunat după ce aceasta a spus marele „DA!”. De asemenea, ea a continuat să declare pentru Entertainment Tonight că nu s-a așteptat la cererea în căsătorie chiar la marele eveniment.

Cerere de căsătorie inedită pe covorul roşu la Met Gala 2022. Cine a fost  vedeta care a spus marele DA - Ego.ro

„Nu știam că se va întâmpla în această seară. Am tot vorbit despre asta. Am trecut prin atâtea și asta este o mare onoare și o mare binecuvântare.”, a spus Cumbo.

Logodna a întrerupt interviurile în direct cu celebrități, în timp ce invitații de la Met Gala s-au întors să privească momentul emoționant. Cu toate camerele de filmat îndreptate spre ei, Digi Olisa s-a pus în genunchi și i-a cerut partenerei sale să își petreacă tot restul vieții alături de el. Participanții la Met Gala au țipat de emoție și au strigat „spune da” pentru cuplu.

„Știi, întotdeauna e ca și cum ai încerca să aștepți momentul potrivit. Așadar, când este momentul potrivit, având în vedere tot ceea ce se întâmplă la nivel mondial? Așa că am zis: ‘Astăzi vom face să se întâmple asta'”, a declarat Digi Olisa pentru The Associated Press după cererea în căsătorie.

 

 

Ce cupluri s-au mai logodit la Met Gala

Cererea a reprezentat pentru Cumbo un moment plin de emoție, un moment de întoarcere în trecut. Aceasta a declarat că la vârsta de 15 ani era stagiară, iar acum a ajuns pe covorul roșu de la Met Gala alături de viitorul ei soț.

Cumbo nu este prima care spune „DA!” pe covorul roșu de la Met. Rapperul 2 Chainz a cerut-o în căsătorie pe iubita sa Kesha Ward, pentru a doua oară, la gala din 2018, iar Donald și Melania Trump s-au logodit la Met în 2004.

Sursa- elle.ro



citeste și
SQL exec time = 0.79722166061401