Noiembrie 28, 2016
Cele mai frumoase vedete însărcinate
Celebrități care au arătat extem de bine în timpul sarcinii. AQUARELLE vă prezintă vedetele care au acordat o atenție deosebită stilului, pregătindu-se să devină mame.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Blake Lively
Actrița și soția lui Ryan Reynolds a câștigat simpatia fanilor cu rochia elegantă, de lux. Artista nu s-a rușinat să poarte o rochie care a pune accentul pe burtică.


 

Anne Hathaway
Vedeta filmului ''Interstellar'' pe toată perioada sarcinii a sclipit de fericire. Jurnaliștii au observat fericirea actriței pentru așteptarea copilașului. În plus, Anne a încercat toată această perioadă să petreacă timpul liber alături de soțul ei - designerul de bijuterii Adam Shulman. Paparazzi i-au surprins pe cei doi, plimbându-se împreună.


 

Kim Kardashian
Despre cele două sarcini ale artistei de la Hollywood a vorbit întreaga lume. În poziția de gravidă, aceasta a început să poarte ținute mai sexy ca de obicei. Kim în toată perioada sarcinii nu a ratat niciun eveniment monden. Chiar și pentru ieșirile simple, vedeta a adoptat ținute strâmte pe corp și transparente, care ieșeau în evidență.


 

Megan Fox
Actrița și modelul american a rămas fidelă stilului luminos. Chiar și în perioada sarcinii, Megan a continuat să poarte tocuri și rochii care îi subliniază formele corpului. Frumoasa nu uită niciodată să adopte un make-up spectaculos și de rujul său roșu.


 

Heidi Klum
Super-modelul și celebra actriță, mama a patru copii, Heidi nu a uitat niciodată că fiecare ieșire a ei trebuie să fie spectaculoasă. Faniii au observat o revenire rapidă a vedetei după fiecare sarcină. Heidi a fost mulți ani modelul unui faimos brand de lenjerie intimă și nu o dată a apărut pe podium, imediat după naștere.

Milla Jovovich
Pe această actriță, jurnaliștii de foarte puține ori au surprins-o în timnpul sarcinii. Cea mai mare parte a timpului ea o petrecea în compania soțului ei - Paul Anders. În momentul în care actrița a reapărut la evenimentele modene, arăta excepțional.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0475075244904