August 17, 2022
"Cea mai mare victorie a mea!" Adriana Ochișanu, mesaj emoționant de ziua celui mai important bărbat
Astăzi își sărbătorește ziua de naștere cel mai important bărbat din viața interpretei Adriana Ochișanu.Cu această ocazie Adriana i-a dedicat fiului său un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristian Augustin Botgros, fiul interpreților Adriana Ochișanu și Corneliu Botgros,împlinește azi frumoasa vârstă de 23 de ani. De la primele ore ale dimineții tânărul este asaltat cu mesaje de felicitare din partea celor dragi. Cel mai emoționant mesaj a fost bineînțeles din partea mamei.

"Tu ești cea mai mare binecuvântare a mea, fericirea mea, bărbatul meu frumos, cea mai mare victorie din viața mea. Niciodată nu voi înceta să mulțumesc bunului Dumnezeu pentru că mi te-a dăruit. Puiul mamei, de ziua ta de naștere, vreau să-ți doresc momente fericite, zile irepetabile și amintiri plăcute. Niciodată nu renunța la obiectivele tale și mergi îndrăzneț către ele și atunci, cu Dumnezeu alături, vei ajunge la înălțimi,iar eu mereu voi fi alături, te iubesc cu toată ființa mea…", a scris Adriana Ochișanu, pe pagina sa de Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare

În doar o oră, postarea a adunat peste 3000 de aprecieri și sute de mesaje de felicitare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1448919773102