Aprilie 20, 2023
"Cea mai frumoasă siluetă este cea de graviduță" Anastasia Fotachi, o nouă ședință foto cu burtica la vedere
Anastasia Fotachi, o cunoscută influenceriță și model din Moldova, a surprins recent lumea online cu o ședință foto pentru gravide, în care și-a etalat burtica de gravidă cu mândrie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anastasia a pozat îmbrăcată în alb, încântându-și fanii cu imagini romantice și pline de sensibilitate. În cadrul ședinței foto, aceasta a afișat cu mândrie silueta sa de gravidă, ceea ce a stârnit multe reacții pozitive din partea comunității online.

"Cu siguranță cea mai frumoasa silueta este cea de graviduță", a scris Anastasia Fotachi pe pagina sa de Instagram

Astfel, fotografiile au strâns rapid mii de aprecieri și comentarii din partea admiratorilor, care au felicitat-o pe Anastasia pentru curajul de a-și afișa corpul într-un moment atât de special și emoționant.

Anastasia Fotachi a devenit cunoscută publicului larg după ce a fost desemnată Miss Bikini Moldova în 2015. Este fotomodel și s-a lansat în televiziune, fiind coprezentatoare a emisiunii „Roata norocului” în Republica Moldova. Omul de afaceri Gabriel Stati și Anastasia Fotachi s-au căsătorit pe 1 septembrie. Au avut o nuntă ca în povești, iar acum așteaptă venirea pe lume a primului lor copil, un băiețel. 

TV8.md - /FOTO/ Anastasia Fotachi și Gabriel Stati vor deveni părinți: „Mă  trezesc în fiecare dimineață și nu îmi vine să cred”

Anastasia Fotachi este însărcinată! Modelul a făcut marele anunț | Unica.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4866876602173