Aprilie 27, 2022
Este cea mai frumoasă prezentatoare de la meteo din lume. Imaginea care a încins online-ul
Yanet Garcia, cea mai senzuală prezentatoare a rubricii meteo din lume, nu ratează nicio ocazie pentru a-și surprinde prietenii virtuali, iar imaginile făcute publice pe rețelele sociale se bucură de aprecierea oamenilor din toate colțurile lumii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Yanet Garcia are 31 de ani, trăiește în Mexico și a fost încoronată drept cea mai sexy prezentatoare a rubricii meteo din lume. Înainte de a ajunge în televiziune, însă, ea a lucrat ca model, iar de-a lungul timpului și-a construit o comunitate numeroasă pe rețelele sociale.

Tânăra de 31 de ani este urmărită pe Instagram de peste 14,5 milioane de persoane din toate colțurile lumii, iar cea mai recentă fotografie de pe rețelele sociale a făcut furori printre fani.

Îmbrăcată într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, dar pus în valoare de decupaje inedite, tânăra și-a etalat silueta perfectă în toată splendoarea.

”Frumoasă!”, ”Pur și simplu superbă!”, au reacționat câțiva dintre internauți în dreptul fotografiei în care aceasta își etalează formele perfecte.

 

 

 

Sursa: peroz.ro



citeste și
SQL exec time = 0.93291735649109