Noiembrie 08, 2022
Ce relație are Cleopatra Stratan, de fapt, cu soacra ei: „Îmi e foarte ciudat”
Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în 2021 și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Relația dintre cei doi este deja bine cunoscută, însă cum se înțelege artista cu mama lui Edward Sanda. Iată declarațiile făcute de fiica lui Pavel Stratan!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În urmă cu un an, în 2021, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit și au avut parte de o nuntă ca în povești, fiind înconjurați de familie și de cei apropiați în cea mai importantă zi din viața lor.

Într-un interviu recent, îndrăgita cântăreață a vorbit despre relația pe care o are cu mama lui Edward Sanda. Vedeta a dezvăluit, de asemenea, și cum se înțelege cu sora cea mică a soțului ei. Iată declarațiile făcute de Cleopatra Stratan!

cleopatra-stratan-soacra

Ce relație are Cleopatra Stratan, de fapt, cu soacra ei

Cleopatra Stratan este o fire extrem de deschisă, așa că nu a stat prea mult pe gânduri când a fost întrebată ce relație are cu soacra ei. Cântăreață nu s-a ferit și a ținut să îi laude pe părinții soțului ei, susținând că se înțelege foarte bine cu ei.

„Eu sunt un caz norocos. Sunt foarte norocoasă de mama soacră, Edi are niște părinți superbi. Sunt atât de buni la suflet și de minunați, sunt exact ca părinții mei. Îi iubesc ca pe părinții mei. Mă bucur de fiecare dată când îi văd. Edi are o surioară superbă, mai mică, bineînțeles și îmi e foarte ciudat să o numesc cumnată, pentru că are 5 ani aproape. Mă bucur foarte mult că am norocul ăsta de socrii și îi consider și eu ca a doua pereche de părinți', a declarat Cleopatra Stratan, potrivit Wowbiz.

cleopatra-stratan-1

DE asemenea, partenera lui Edward Sanda a mai dezvăluit și cum se înțelege cu sora cea mică a artistului, în vârstă de doar patru anișori.

„Sora lui Edi cântă și ea, ascultă și piesele noastre și pe ale altor artiști, dar fredonează non-stop. Văd și ce postează mama soacră, o văd și eu prin casă, pe unde mergem, tot fredonează și ascultă muzică. E foarte bine, e normal, având un frate cântăreț, era cumva inevitabil să nu fie așa, dar cine știe ce i-o plăcea când o mai crește. Dacă o vrea să meargă pe muzică, noi suntem aici, o ajutăm.

Dacă nu, o să o susținem în ceea ce vrea să facă și asta e valabil și la fratele meu. Pe măsură ce crești îți dai seama că poate îți plac alte lucruri. Dacă nu ai o bază în ceva anume, poți să te ramifici în absolut orice. Asta i-am spus și lui Cezar. Dacă o să vrei în viața asta să faci muzică, fă. Dacă vrei să faci matematică, că poate asta îți va plăcea, poftim. Important e să faci ce îți place și ce te face fericit.”, a mărturisit Cleopatra Stratan, potrivit sursei citate anterior.

cleopatra-stratan-2

cleopatra-stratan-4

cleopatra-stratan-5

cleopatra-stratan-7

Sursa 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78335165977478