Septembrie 13, 2022
Ce operație estetică și-a făcut Simona Halep imediat după divorț: "Mă lupt de ceva vreme..."
Chiar sportiva a anunțat acest lucru pe pagina sa de Instagram și a explicat și motivul pentru care a ajuns pe mâna medicului. Simona Halep a postat, totodată, și o fotografie, după operație pentru a-i liniști pe fani că totul este în ordine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Simona Halep a postat pe Instagram o fotografie după operația estetică prin care a trecut și un mesaj pentru fani prin care le explică de ce a luat o astfel de decizie. Deși inițial nu s-a dorit a fi o operație estetică, în cele din urmă a fost îmbinat utilul cu plăcutul și din dorința de a-și rezolva problemele cu respirația, Simona Halep a decis să corecteze și forma nasului dacă tot este anesteziată.

Ce operație estetică și-a făcut Simona Halep după divorț

La doar câteva zile după ce a divorțat oficial de Toni Iuruc, Simona Halep a postat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care aceasta se afla pe patul de spital.

Aceasta a mărturisit că se confruntă cu problemele cu nasul, motiv pentru care rămâne chiar și în somn cu el înfundat. Simona a mai spus că în urma intervenției legate de problema cu respirația, a profitat de ocazie și a decis să își facă și o procedură estetică.

Bună tuturor! După cum știți, mă lupt de ceva vreme cu problemele cu nasul. Acestea s-au agravat, mai ales în timpul verii când eram la Washington. Problema cu nasul mi-a îngreunat respirația destul de mult, iar în timpul somnului avea nasul înfundat din ce în ce mai tare.

Singura modalitate de a rezolva problema a fost să recurg la procedurile chirurgicale. Medicul Daniel Popescu m-a operat. Am profitat de această ocazie și am recurs și la o intervenție de chirugie plastică. Mulțumesc domnului doctor, dar și domnului care mi-a efectuat anestezia. Operația a mers bine.

Voi avea nevoie doar de câteva săptămâni de odihnă, după care voi putea să îmi reiau activitatea fizică. Ne vedem curând pe terenul de tenis.„, a mărturisit Simona Halep pe pagina personală de Instagram.

img-3

Simona Halep și-a sters toate pozele cu Toni Iuruc de pe Instagram, după divorț

Simona Halep și Toni Iuruc au mers joi, 8 septembrie 2022, să semneze actele de divorț și pentru a întări și mai mult ideea că între ei nu mai este loc nici de prietenie, sportiva a șters de pe Instagram toate pozele și filmulețele cu fostul soț.

Simona Halep a șters de pe Instagram toate fotografiile în care apărea alături de Toni Iuruc, inclusiv pe cele de la petrecerea de logodnă și, mai apoi, de la cununia civilă.

Cu acest gest, sportiva a vrut, probabil, să transmită că decizia este finală și nu mai există nici cea mai mică șansă de împăcare cu Toni Iuruc, ruptura dintre ei fiind atât de puternică încât nici pe rețelele de socializare nu trebuie să mai rămână o urmă a poveștii lor de dragoste.

MCZoPTQ0MCZoYXNoPTExNTUwM2Q2M2I5YTg3OTdlOGViM2VkMjRkNTBhZDY5.thumb_-1

MDJjYjUyYTE2NGQ5YzFiMGM0MTNiNmQzZjczM2M2.thumb_

A păstrat, însă, una de la petrecerea de logodnă, în care Simona Halep a purtat celebra rochie roșie, iar Toni Iuruc o îmbrățișează și o sărută pe obraz. Fotografia a fost postată pe 25 iulie 2021.

MDNlYzViOWE3ODA3ZjdjOTg1N2M3YjExMDQ4OQ.thumb_

Sursa - viva.ro



citeste și
SQL exec time = 2.546909570694