Octombrie 24, 2016
Ce înseamnă «odihna unul față de celălalt»
Începutul unei relații este momentul în care vrei să fii mereu alături de el, să vă plimbați, să dormiți împreună, să petreceți mai mult timp în fața televizorului privind un film romantic.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cum stau lucrurile după mai mulți ani de căsnicie? Mai devreme sau mai târziu partenerii vor dori să rămână singuri, separați unul de celălalt pentru a se odihni, pentru a fi singuri în fața sinelui.

De ce este nevoie să văodihniți unul de celălalt. 5 factori importanți!

1. Nevoia de intimitate

Fiecare persoană are nevoie de spațiu personal. De exemplu, a ieși simplu la balcon pentru a bea o cafeluță în liniște pentru a se odihni de toți. Nimeni nu neagă că a petrece timpul împreună este bine, dar este imposibil să fiți mereu împreună.

2. Acceptarea că uneori este bine să vă separați

Nu în sensul negativ al acestui cuvânt, dar măcar pentru o zi de lucru, pentru a reuși să vi se facă dor unul de altul.

3. Într-o relație este evident să te irite ceva la partener

Fiecăruia dintre noi îi este caracteristic asta și fără să-și dorească acest lucru, se iscă conflicte. Dar învață că asta este ceva normal. Învață să treci cu răbdare peste aceste momente.

4. Învață să mergi la un compromis

Atunci când cineva cedează, asta deloc nu înseamnă că el este slab. Numai un om puternic poate să se descurce cu greutățile care stau în calea compromisului. Acceptarea părerii partenerului este un indicator al rezistenței relației voastre.

5. Este imposibilă evitarea unor neînțelegeri

Cât de puternice ar fi sentimentele, evitarea unor conflicte în viața conjugală este imposibilă. Este necesar să înveți să nu te agați de fiecare cuvânt sau gest care ți s-ar părea supărător.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57407855987549