August 02, 2023
Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, romantici chiar și după 23 de ani: de mână în superbul Portofino
Chiar și după atâția ani de mariaj, Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas știu să se bucure de o escapadă romantică într-o locație de vis precum Portofino.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 53 de ani, și soțul ei, Michael Douglas, în vârstă de 78 de ani, au atras atenția publicului când au părăsit mână-n mână un restaurant și s-au plimbat prin stațiunea de pe Coasta Liguriei, scrie okmagazine.ro

Frumoasă ca-n tinerețe, Catherine a fost o apariție feerică, cu vibe de vacanță, în rochia ei maxi cu imprimeu floral violet închis.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones în Portofino

Vedeta galeză a adăugat o notă de glam italian prin sandalele espadrile cu platformă, ochelarii de soare cu tentă violet și cerceii ei lungi. Michael a fost la rândul lui foarte elegant, în ținuta lui cu cămașă, pantaloni de vară și mocasini. 

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones în Portofino

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones în Portofino

Cele două staruri de la Hollywood s-au amestecat cu mulțimea pe străzile unuia dintre cele mai adorate orașe-stațiuni din Italia, cel mai luxos din Liguria, preferat de bogătașii din întreaga lume.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones în Portofino

Cuplul de actori căsătoriți de nu mai puțin de 23 de ani a fost însoțit de un grup de prieteni în timp ce se întorceau de la restaurant la un doc, de unde urmau să ia un taxi de apă spre iahtul lor.

Povestea de dragoste a celor două vedete de la Hollywood a început în 1998, la Festivalul de Film de la Deauville, acolo unde Catherine promova filmul Masca lui Zorro, cu Antonio Banderas, iar Michael pelicula A Perfect Murder cu Gwyneth Paltrow.

Este celebru faptul că, la scurt timp după ce s-au întâlnit, Michael i-a spus lui Catherine: „Vreau să fiu tatăl copiilor tăi”. Povestea lor a înflorit și s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii splendide la hotelul The Plaza din New York, în 2000, devenind, apoi, părinții unui băiat, Dylan, și ai unei fiice, Carys.

Este frumos să vedem că cei doi soți încă mai pot să se împreună de o vacanță frumoasă, asezonată cu plajele, mâncarea și atmosfera specială de pe Riviera italiană.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones în Portofino



citeste și
SQL exec time = 0.6673858165741