Martie 18, 2022
Catherine Zeta-Jones, imagine de zeci de mii de aprecieri alături de soțul ei. Fanii, impresionați
Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas formează, fără doar și poate, unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Sunt împreună de 21 de ani și par să fie în continuare îndrăgostiți unul de celălalt.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-o fotografie făcută publică pe rețelele sociale, Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 52 de ani, pare că radiază de fericire alături de soțul ei. Aflați în mașină, cei doi au profitat de un moment liber și s-au fotografiat împreună.

Loved-up: Catherine Zeta-Jones, 52, and husband Michael Douglas, 77, seen to be as smitten as ever with one another as the Welsh beauty shared a stunning black and white car selfie of the pair to her Instagram page on Thursday

Evident, actrița a făcut publică imaginea inedită pe contul de socializare, iar prietenii lor n-au întârziat să reacționeze: ”Arătați grozav, dragilor!”, ”O fotografie frumoasă!”, ”Ce cuplu frumos!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Luna trecută, Catherine Zeta-Jones și-a arătat admirația pentru soțul ei printr-un mesaj postat pe Insta Story, acesta fiind nominalizat la premiile SAG.

”Felicitări soțul meu pentru nominalizarea la SAG Awards.”, scria actrița, însă acesta nu a obținut trofeul.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, căsătoriți de 21 de anitinute emmy 2021 (3) 

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți de 21 de ani, însă relația lor a fost, fără doar și poate, un adevărat rollercoaster. Cei doi s-au despărțit în 2013, dar un an mai târziu s-au împăcat. Înainte, însă, au avut de înfruntat diagnosticul de cancer al lui Michael, dar și pe cel de tulburare bipolară al Catherinei. Au reușit, însă, să rămână împreună, iar ce i-a ținut uniți au fost iubirea și prietenia.

”Ne-au spus mulți că nu vom rezista. Dar a fost o călătorie frumoasă a unei dragoste reale și a unei prietenii. Am fost suficient de norocoasă să mă căsătoresc cu prietenul meu cel mai bun și am fost împreună la bine și la rău. Secretul e să fii blând cu celălalt. Să-ți păstrezi umorul.”, a mărturisit Catherine, potrivit Mirror.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în 2000 și au împreună doi copii: Dylan (21 de ani) și Carys (18 ani).



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.94892454147339