Ianuarie 22, 2024
Cătălin Botezatu spune adevărul despre orientarea lui sexuală, după ce fanii l-au întrebat: „De ce va afișați cu femei dacă sunteți gay?”
Cătălin Botezatu a intrat din nou în vizorul fanilor, după ce s-a afișat alături de Crina Abrudan, fosta prezentatoare de știri. „De ce va afișați cu femei, dacă sunteți gay?', l-au întrebat fanii pe designer, care a răbufnit și a explicat că el are doi copii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„De ce va afișați cu femei, dacă sunteți gay? Nu vă cunosc personal și nici nu-mi doresc, dar antipatia și sarcasmul dumneavoastră îmi provoacă greață….', a fost comentariul uneia dintre urmăritoarele lui Cătălin Botezatu, comentariu care l-a deranjat pe designer.

Acesta i-a replicat tăios fanei, precizând că are doi copii proveniți din relațiile cu femeile din viața lui. „Nu mă cunoașteți personal! Interesant, însă, este faptul că puteți spune astfel de elucubrații! De ce oare își dorește cineva(un anonim) să îmi canceleze tot trecutul meu amoros cu muuuulte relații cu femei celebre, frumoase și muuuulte circumvoluțiuni?! Am doi copii! Nu mai aberați! Nimeni până acum nu mi-a spus că sunt antipatic! Sunt un om normal ca și dumneavoastră doar că afacerile pe care le am m-au ridicat pe podium, pe care nici mie nu îmi place uneori să stau cocoțat!', scrie avantaje.ro

catalin botezatu are doi copii 7

„Știți câte sacrificii am făcut? Știți că muncesc de 35 de ani neîncetat! Mi-am sacrificat SĂNĂTATEA, VIAȚA PERSONALĂ, FAMILIA, aproape TOT, pentru ceea ce sunt acum! Ar trebui să vă doriți să cunoașteți astfel de oameni! Sunt puterea exemplului! Nu fiți invidioasă pe femeile din jurul meu! Unele sunt doar prietene bune, altele au fost soții, logodnice, amante perfecte, iubite de-o noapte nebună, dar toate au fost FEMEI! FEMEI ADEVĂRATE CARE INDIFERENT DE STATUT MERITĂ RESPECTATE, IUBITE ȘI PROTEJATE! Chiar și tu ești femeie…Gândește înainte de a emite astfel de ipoteze retarde!', a fost răspunsul dur dat de Cătălin Botezatu.

catalin botezatu are doi copii 5 

catalin botezatu are doi copii 1



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 7.7594172954559