Octombrie 18, 2023
Cât au crescut gemenii lui Mariah Carey! Moroccan și Monroe apar într-o reclamă alături de mama lor
Mariah Carey chiar e o regină a Crăciunului! Acum, vedeta apare într-o reclamă surprinzătoare, de sărbătoare, cu gemenii ei, Monroe și Moroccan!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un videoclip care face publicitate la noua colecție de haine de la brand-ul The Children's Place, Mariah Carey și gemenii ei iau parte la activități clasice de sărbători care amintesc de videoclipul melodiei „All I Want For Christmas Is You” al artistei, în care vedeta decora un brad de Crăciun, se juca cu cadourile împachetate și se bucura de un peisaj cu zăpadă. Acesta marchează primul debut al gemenilor într-o campanie alături de mama lor celebră, scrie okmagazine.ro

În clip apare Mariah Carey, îmbrăcată într-o rochie roșie, iar pe fundal se aude piesa sa clasică din 1994. Apoi intră într-un decor de iarnă, unde își fac apariția și gemenii ei. Toți se joacă în zăpada falsă și râd împreună.

Rochia fără bretele purtată de Mariah Carey are o fundă supradimensionată în carouri la spate, care se potrivește cu colecția în carouri a brand-ului, care e purtată și de gemenii Moroccan și Monroe. În scenele următoare, trio-ul împodobește un brad de Crăciun, apoi se mută în bucătărie, unde gemenii încearcă să coacă niște prăjituri, înainte ca mama lor să îi întrerupă și să arunce cu făină în ei.

Gemenii lui Mariah Carey

„Faceți din sărbătoarea voastră un simbol. (...) Sărbători fericite!”, e mesajul transmis de vedetă. „Sărbătorile sunt despre familie - petrecerea timpului împreună și crearea de amintiri care vor dura o viață întreagă. Tradițiile de sărbători sunt importante pentru noi în casa Carey. Nu este nimic mai dulce decât să coacem prăjituri de Crăciun și să ne îmbrățișăm în jurul șemineului”, a mai transmis ea. 

Gemenii lui Mariah Carey

Reclama veselă este cea de-a treia parte a unei serii a brandului de îmbrăcăminte, în care rapperul Snoop Dogg și familia sa arată cum sărbătoresc ei Crăciunul. 

Gemenii lui Mariah Carey

Mariah Carey și relația ei cu tatăl gemenilor

Artista are gemenii cu fostul său partener Nick Cannon, un adevărat Casanova modern, care are nici mai mult, nici mai puțin decât 12 copii, cu mai multe femei. Cei doi foști iubiți au însă maturitatea necesară de a se înțelege în armonie, de dragul copiilor. De aceea, relația lor e grozavă, iar gemenii de 12 ani Moroccan și Monroe sunt puși pe primul loc în viața lor. Nonconformistul Nick Cannon este foarte nostalgic, când vine vorba de iubire.

Comediantul celebru deja pentru numărul impresionant de copii pe care îi are spune că se simte norocos fiindcă Mariah Carey a făcut parte din viața sa. În decembrie 2022, lui Nick Cannon i s-a născut cel de-al 12-lea copil, însă pe cântăreața Mariah Carey a numit-o ”dragostea vieții sale”. Există anumite legături în viață care nu pot fi niciodată desfăcute. Este și cazul relației intense pe care cele două vedete au avut-o.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1173202991486