Octombrie 09, 2020
Casa de lux a lui Cristiano Ronaldo, o tentație pentru hoți. A fost prădată
Casa de 7 milioane de euro a lui Cristiano Ronaldo a fost prădată de hoți, iar fostbalistul a rămas fără câteva obiecte de mare valoare. Jaful a avut loc miercuri noapte, iar în acel moment sportivul nu era acasă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Starul de la Juventus, în vârstă de 35 de ani, a fost victima hoților săptămâna aceasta. Casa de 7 milioane de euro din Madeira, orașul în care el a copilărit, a fost prădată de hoți. În acel moment, Cristiano Ronaldo juca pentru Portugalia, iar iubita lui se afla la Paris Fashion Week. 

Se pare că hoțul a fost indentificat datorită camerelor de supraveghere și a fost descris dreot cineva cunoscut. Infractorul a intrat în casa fotbalistului, după ce ușa de la garaj a fost lăsată deschisă de un îngrijitor, scrie viva.ro. 

Suspectul a sustras obiecte de valoare medie, dar și un tricou semnat de vedeta echipei Juventus care valorează 200 de euro.

Mama lui Cristiano Ronaldo și fratele lui locuiesc în casa cu șapte etaje, însă nu se știe dacă aceștia au fost acasă în momentul jafului. Cristiano Ronaldo a cumpărat această proprietate în anul 2015.



citeste și
SQL exec time = 0.75918054580688