Noiembrie 03, 2021
Campionatul Mondial de lupte în lenjerie intimă! Imagini incendiare
Cea mai fierbinte fantezie a bărbaţilor a devenit realitate. La Las Vegas a avut loc spectaculosul Campionat Mondial de lupte în lenjerie intimă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

14 femei, cu vârste cuprinse între 23 și 35 de ani, au renunţat la haine şi s-au înfruntat în ring, pe arena FSW din Las Vegas, Nevada, în cadrul unei ediţii incendiare a unei competiţii neobişnuite. Concurentele s-au antrenat timp de mai bine de un an pentru prestigiosul titlu. În ring au intrat pe rând Sheena Bathory, Shay Lynn, Veronica Payne şi Lauren Ceccarelli, care au mai participat şi la ediţia inaugurală din anul 2016.

Luptătoarele au purtat lenjerie intimă sexy şi s-au lovit fără milă spre deliciul publicului. Printre participante s-au numărat şi foste luptătoare din Marina Americană şi veterane de război, care au participat în teatrele de operaţiuni din Irak şi Afghanistan.

În ciuda vestimentaţiei sumare şi sexy, luptele au fost extrem de dure, sportivele strangulându-se şi lovindu-se cu putere. Stilul de luptă a fost Muay Thai, care este un gen de arte marţiale care permite lovituri de picior şi pumni, dar şi tehnici de luptă la sol.

Medalia de aur a fost câştigată de tânăra La Scorpia.

Evenimentul a fost organizat de organizaţia LFC (Lingerie Fighting Championships) care a fost înfiinţată de Shaun Donnelly. Anul tercut, campionatul nu a avut loc din cauza pandemiei de COVID-19 care a făcut imposibilă organizarea turneului.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0576250553131