August 31, 2023
Cameron Diaz a împlinit 51 de ani și e de nerecunoscut de când s-a pensionat: Acum trăiesc ca o sălbatică.
Cameron Diaz, una dintre cele mai sexy și carismatice actrițe de la Hollywood, a șocat pe toată lumea când și-a anunțat retragerea din lumina reflectoarelor. Ultimul ei rol pe marile ecrane a fost în 2014, în pelicula Annie, alături de Jamie Foxx, iar de atunci s-a dedicat afacerilor și familiei. Tot Jamie Foxx a convins-o, însă, să revină și să joace în Back In Action (2023), dar gata, acesta chiar e ultimul ei rol, spun prietenii actriței, care adoră viața de "pensionară".

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În 2014 a jucat în „Annie”, iar în 2018 și-a anunțat retragerea din actorie. Cameron Diaz e fericită că nu mai apare în prima linie, la Hollywood, și poate să se dedice trup și suflet familiei. În 2015, actrița din „Îngerii lui Charlie” s-a căsătorit cu Benji Madden, iar în 2020 a devenit mama unei fetițe, Raddix Madden, fără ca nimeni să știe că este însărcinată.

Acum trăiește la fel de discret așa cum ea însăși a ales, atunci când a renunțat la actorie, însă paparazzi nu o scapă din ochi. În toate pozele surprinse recent, Cameron apare îmbrăcată sport, nemachiată, fără accesorii scumpe la vedere, bucurându-se de plimbări cu soțul ei și de viața unui om normal. Pe vremuri, strălucea în ținute sexy, etalându-și picioarele interminabile și zâmbetul strălucitor, scrie libertateapentrufemei.ro

„Este greu să te judeci în funcție de standardele impuse de alții și cred că aceasta e una dintre cele mai mari schimbări din viața mea, în ultimii aproape 10. Acum trăiesc ca o sălbatică. Ultimul lucru la care mă gândesc este cum arăt. Efectiv nu fac nimic. Îmi place să nu mă spăl niciodată pe față”, a spus ea, citată de Daily Mail.  

cameron-diaz-profimedia-0137036083-1994 

Dar iată că planurile ei au fost date peste cap de propunerea prietenului Jamie Foxx, care a convins-o să revină, în 2023, pe platourile de filmare. Au lucrat împreună pentru pelicula „Back In Action”, un titlu parcă predestinat pentru această revenire temporară a lui Cameron.

Însă, la finalul filmărilor, vedeta pare că a decis din nou că actoria nu mai este pentru ea și că acesta chiar va fi ultimul rol. „Aceste zile cu câte 10 ore neîntrerupte de filmări au fost mult prea mult pentru ea și urăște să fie departe de Raddix”, a declarat un prieten de-ai lui Cameron pentru Daily Mail, adăugând: „Lui Cameron îi place să fie mamă mai mult decât orice în lume”.

Aprilie 2023. Cameron Diaz, pe platoul de filmare al peliculei  

Cameron Diaz, avere de 140 de milioane de dolari

Cameron Diaz a jucat în „Iubitul meu se însoară” (1997), ”Masca” (1994), ”Mari, cea cu vino-ncoa” (1998), ”Vanilla Sky” (2001), ”Îngerii lui Charlie” (2000 şi 2003) și în multe alte comedii romantice. După o carieră de peste două decenii, ea a strâns o avere de 140 de milioane de dolari.

Cameron Diaz a explicat de ce a renunțat la actorie. ”Benji e cel mai frumos lucru din viaţa mea. Nu mai suport să dau autografe, să fac frumos pe covorul roşu şi să stau în lumina reflectoarelor. Pentru mine meseria de actriţă a fost stresantă, pentru că mă obliga să mă comport artificial. Nu puteam fi eu însămi atunci când ieşeam în public. De când m-am pensionat, simt că am renăscut”, a declarat Cameron pentru revista InStyle.

6-03-07 2007 MTV Movie Awards – Arrivals 

5 lucruri pe care probabil nu le știai despre Cameron Diaz

  • A rămas prietenă cu foștii ei iubiți, printre care solistul Justin Timberlake, actorul Matt Dillon, solistul Jared Leto şi jucătorul de baseball Alex Rodriguez.
  • A fost colegă de liceu cu rapperul Snoop Dog și a recunoscut că a cumpărat, o dată, „iarbă” de la el.
  • Refuză să își facă injecții cu botox, după ce a încercat o singură dată și i s-a părut îngrozitor: „Mai bine îmi văd fața îmbătrânind decât să semene cu una care nu îmi aparține”, spunea ea, potrivit Insider.
  • A debutat în rolul Tinei Carlyle din filmul „The Mask”, unde a jucat alături de Jim Carrey. S-a prezentat la 12 audiții înainte de a fi selectată pentru rol, cu doar șapte zile înainte de a începe filmările.
  • În 2010, Forbes a clasat-o pe Diaz drept cea mai bogată celebritate feminină, punând-o pe locul 60 printre cele mai bogate 100.


citeste și
SQL exec time = 0.75795149803162