Aprilie 06, 2023
Cabral, implicat într-un grav accident! Prezentatorul a fost aruncat de pe motor: „Era carne pe jos, sânge”
Invitat în podcast-ul găzduit de Horia Brenciu, „Lucruri simple”, Cabral (45 de ani) a făcut dezvăluiri despre un cumplit accident în care a fost implicat cu motorul. Prezentatorul de la PRO TV, pe numele său complet Cabral Neculai Ibacka Zabana, a avut parte și de alte incidente rutiere, ultimul fiind cel mai grav.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu este un secret că, prezentatorul de la PRO TV, dar și una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, are o pasiune pentru motoare. Însă, Cabral a avut parte și de experiențe neplăcute de-a lungul timpului din cauza aceste pasiuni. A suferit trei incidente rutiere, dar ultimul în care a fost implicat a fost cel mai grav. El a povestit cu amănunte ce anume s-a întâmplat, scrie click.ro

„Mergeam prea tare și de pe cedează mi-a intrat un domn cu o carosată din aia de 7 tone. L-am văzut, mi-am dat seama că nu mai am timp. Am blocat spatele, am glisat-o puțin, doar că am calculat prost și am intrat sub mașinile parcate pe dreapta. Omul oprit s-a gândit că m-a făcut praf, eu fiind întins. I-am zis, «Du-te acasă, că nu ne-am atins».

Legal, eu aveam dreptate. Dar omenește, eu sunt prostul. Dacă eu sunt prostul, du-te acasă. Cumva, ar fi bine să ne și asumăm lucrurile pe care le facem. Bine, din dramă, s-a tranformat într-o comedie”, a declarat Cabral în podcast-ul „Lucruri Simple”.

 

Și în drum spre spital a avut parte de peripeții

Accidentul nu a fost unul grav, însă prezentatorul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Așa că, la fața locului a ajuns și salvarea ce trebuia să-l ducă la spital. Însă, nu doar că a avut parte de peripeții pe drumul spre instituția medicală, dar după ce i s-au făcut toate investigațiile necesare, iar rănile i-au fost îngrijite, Cabral a fugit din spital.

Și mi-au zis că nu pot să mă elibereze, că trebuie să mă țină sub observație. Am sunat un prieten să mă ia. Eu, cum m-a făcut mama, plin de bandaje, ligamentele încrucișate, așa am părăsit Spitalul de urgență Floreasca. Pe 3 ianuarie. Oamenii, atât de șocați, că n-au apucat să facă poze. Trei zile am plâns acasă”, i-a mai povestit Cabral lui Horia Brenciu.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4645178318024