August 18, 2017
Brigitte Macron: confesiuni in exclusivitate despre relatia cu Emmanuel Macron
Intr-un interviu recent, Brigitte Macron se confeseaza in legatura cu relatia cu Emmanuel Macron: „Daca nu as fi facut aceasta alegere, as fi trecut pe langa sansa vietii mele.”

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

In aceasta saptamana, prima doamna a Frantei, a acordat primul interviu de la alegerea sotului sau, Emmanuel Macron, in functia de presedinte al Frantei. O ocazie pentru a se destainui in legatura cu relatia lor, care fascineaza o lume intreaga. Intrebata fiind care a fost momentul cand si-a dat seama ca relatia lor era pe cale sa se transforme in altceva, Brigitte a spus: „Cred ca a fost atunci cand am lucrat la piesa lui Eduardo De Filippo, «Arta comediei». Ne intalneam pentru repetitii in fiecare vineri seara, si incepand de sambata abia asteptam sa vina urmatoarea vineri. Pe atunci nu intelegeam de ce, doar ca era o traire foarte intensa.” Dupa cum marturiseste in acelasi interviu, Brigitte a incercat sa reziste acestui sentiment: „Eu am fost cea care i-a spus lui Emmanuel sa plece sa-si termine studiile la Paris, pentru ca imi doream ce e mai bine pentru el. In acel moment nu era nimic intre noi. Nu ma preocupa nimic altceva in afara de copiii mei, Sebastien, Laurence si Tiphaine. Dar nu-mi pasa deloc de restul lumii.”

Pentru Brigitte, cel mai dificil a fost sa suporte departarea din acei ani: „Distanta fizica parea imensa, pana in 2007, dar am compensat scriindu-ne enorm.”

Brigitte nu a ezitat sa raspunda nici la intrebarile legate de felul in care a primit familia ei vestea despartirii de fostul sot si a relatiei cu un barbat mult mai tanar decat ea: „In toate cazurile, separarile se lasa intotdeauna cu pierderi. Copiii sufera adesea. Stiu ca le-am facut rau copiilor mei, iar acesta este lucrul pe care mi-l reprosez cel mai mult. Dar n-as fi putut sa nu fac lucrurile asa cum le-am facut. Exista momente in viata cand trebuie sa faci alegeri vitale. Iar pentru mine asta a fost alegerea vietii mele. Daca n-as fi facut-o, as fi ratat sansa vietii. Am fost foarte fericita alaturi de copiii mei si, in acelasi timp, simteam ca trebuie sa traiesc «Acea dragoste», cum o numeste Prevert, pentru a ma simti pe deplin fercita.”



citeste și
SQL exec time = 2.1318616867065