Septembrie 06, 2018
Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au împăcat? Cei doi au fost surprinși împreună!
Cine s-ar fi așteptat la așa ceva? Jennifer Aniston și Brad Pitt s-au împăcat și au plecat împreună în vacanță în Italia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost văzuți recent împreună la vila actorului hollywoodian, George Clooney, în Italia. Cei doi au petrecut împreună câteva zile odihnindu-se la cel mai bun prieten a lui Brad Pitt, iar presa internațională, spune precum că Pitt și Aniston s-ar fi împăcat. 

 

 

Actorul Brad Pitt trece printr-o perioadă dificilă, de aceea a hotărât să plece să se relaxeze puțin în Europa. Între timp, Jennifer Aniston se afla, de asemenea în nordul Italiei, la filmările comediei "Murder Mystery". Fiind atât de aproape unul de altul, ei s-au revăzut și au petrecut câteva zile împreună. 

 

 

Cei doi faimoși actori de la Hollywood, au fost căsătoriți timp de cinci ani, din perioada 2000-2005, și formau unul din cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Mai apoi, Brad Pitt o cunoscuse pe Angelina Jolie, faptul care i-a despărțit pe cei doi. 

 

 

Au trecut treisprezece ani de când s-au despărțit, și se pare că drumurile lor din nou se intersectează. Ne-am fi bucurat enorm dacă Brad și Jennifer vor fi din nou împreună.

 



citeste și
SQL exec time = 0.95566320419312