Aprilie 11, 2023
Blake Lively, în costum de baie la numai 2 luni de la nașterea celui de-al patrulea copil: “Mulțumim că nu ai editat pozele”
Blake Lively arată fenomenal după cea de-a patra naștere, iar dovada sunt cele mai noi imagini, needitate, postate de mămică pe rețelele de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 35 de ani, Blake Lively a născut cel de-al patrulea copil în urmă cu două luni, însă până acum nu a dezvăluit numele și sexul acestuia. Actrița și soțul ei, Ryan Reynolds, mai au încă trei fete – James, în vârstă de 8 ani, Inez, de 6, și cea mai mică, Betty, are numai 3 ani, scrie perfecte.ro

Aflată în vacanță, Blake Lively s-a lăsat fotografiată în costum de baie, etalându-și silueta de după 4 nașteri. Aceasta arată superb într-un costum de baie întreg, negru, cu decupaje.

 

Într-o altă imagine, actrița apare făcându-și un selfie în oglindă, pozându-și abdomenul plat.

 

Gigi Hadid și Gal Gadot au comentat la postare, aratându-se impresionate de forma actriței.

Fanele au rămas și ele fără cuvinte:

“Oau, parcă nascusei în urmă cu două luni”.

“Arăți de parcă nu ai fi născut deloc”.

“Îți mulțumim că nu ai pus poze photoshopate”.

“Să o aplaudam cu toții pe Blake pentru că este o femeie normală, care nu se grăbește să își recapate silueta imediat după naștere, adoptând obiceiuri nesănătoase. În schimb, postează imagini în bikini needitate. Ce model grozav pentru noi”.



citeste și
SQL exec time = 0.57688164710999