Decembrie 05, 2023
Billie Eilish și-a recunoscut identitatea sexuală: „Încă mi-e frică de femei, dar cred că sunt frumoase”
Billie Eilish nu și-a dat seama că un interviu recent pe care l-a acordat va fi perceput ca o poveste de recunoaștere. Astfel, ea și-a recunoscut identitatea sexuală și nu îi pare rău.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Nu știam că voi face public acest lucru, dar m-am gândit că nu era evident?”, a declarat Billie Eilish pentru Variety, scrie Page Six.

„Nu mi-am dat seama că oamenii nu știau”, a spus ea.

 

Într-un articol publicat în noiembrie de Variety, cântăreața în vârstă de 21 de ani a declarat: “Sunt atrasă fizic de femei. Dar sunt, de asemenea, atât de intimidată de ele, de frumusețea și de prezența lor”, scrie avantaje.ro

Ea a detaliat apoi afirmațiile sale de pe covorul roșu, glumind: „Încă mi-e frică de femei, dar cred că sunt frumoase”.

What is Billie Eilish Sexuality? Here is the Unspoken Truth - Linefame

„Am văzut articolul și mi-am zis: “Oh, cred că am recunoscut astăzi!””, a spus ea râzând. “Pur și simplu nu prea cred în chestia asta de a ieși în evidență. Mă întreb de ce nu putem exista pur și simplu? Fac asta de mult timp și pur și simplu nu am vorbit despre asta.”

„Este emoționant pentru mine, pentru că cred că oamenii nu știau, așa că este mișto că știu”, a adăugat ea, confirmând totodată: „Sunt pentru fete”.

Eilish s-a întâlnit cu câteva persoane diferite de-a lungul anilor, inclusiv cu rapperul Brandon Adams, care cântă sub numele 7:AMP (ea l-a numit “Q”).

Povestea lor de dragoste a fost prezentată în documentarul “Billie Eilish: The World’s a Little Blurry”, care a fost lansat în februarie 2021.

În același documentar, Eilish a vorbit despre despărțirea lor spunând că “pur și simplu nu a fost fericită” în timp ce se întâlnea cu el.

După cum mai relatează sursa citată anterior, ea a mai spus la vremea respectivă pentru People: „Nu mi-am dorit aceleași lucruri pe care și el și nu cred că este corect pentru el. Nu cred că ar trebui să fii într-o relație super entuziasmată de lucruri de care celeilalte persoane nu i-ar putea păsa mai puțin”.

Billie Eilish - Billie Eilish Photo (43212861) - Fanpop

Ulterior, Eilish s-a întâlnit cu Jesse Rutherford, care este cunoscut mai ales pentru activitatea sa ca solist al trupei The Neighbourhood. Cei doi, care aveau o diferență de vârstă de 11 ani, au început să se întâlnească în octombrie 2022 și s-au despărțit în luna mai.

După despărțirea lor, cântăreața a fost văzută îmbrățișându-se cu actrița din “Love, Victor” Ava Capri, care este lesbiană, la un afterparty.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77500343322754