Ianuarie 23, 2024
Bianca Drăgușanu o atacă pe Loredana Groza: „În tinerețe era foarte bătrână”
Tocmai ce suferit o nouă operație estetică la nivelul feței, care ar fi presupus o cheltuială de 11.000 de euro, dar nu are timp de odihnă, căci a oferit o serie de declarații în care taxează lipsa de neasumare a Loredanei Groza, în ceea ce privește operațiile estetice. Bianca Drăgușanu a subliniat că, spre deosebire de alții, ea nu se ascunde în privința acestora.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bianca Drăgușanu (41 de ani) nu s-a ferit niciodată să vorbească despre intervențiile pe care le are și își asumă toate operațiile estetice. Recent, ea a suferit un lifting facial, care ar fi costat 11.000 de euro. Mai mult decât atât, le condamnă pe cele care nu recunosc faptul că au trecut pe la cabinetul medicului estetician și a taxat lipsa de neasumare a Loredanei Groza.

„Sunt bine… Mă recuperez și eu, cum pot. Faptul că sunt umflată, sunt vânătă, dar trece. De la o zi la alta este spectaculoasă revenirea. Eu mi-am făcut un lifting… Dar când să îl fac, la 60 de ani, la ce mai îmi trebuie atunci?! Îl fac acum, cât sunt tânără. Arătam de 35, acum sunt de 25. Acum sunt în proces de update, ca la telefon (râde, n. red.).

Mă chinuiesc să dorm. După anestezia generală s-au modificat un pic lucrurile. Aștept să îmi revin la normal, dar văd că îmi ia o perioadă. Am stat în anestezie generală 10 ore, m-au tot bibilit”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.ro.

Bianca Dragusanu - Vedete - Colectii Vedete

Bianca Drăgușanu: „Eu nu spun că mă dau cu cremă de gălbenele” 

Vedeta și-a exprimat deschis opinia despre operațiile estetice și a subliniat că, spre deosebire de Loredana Groza, ea nu se teme să recunoască public deciziile pe care le-a luat în privința modificărilor fizice.

„În fine, eu sunt curajoasă și asumată. Eu nu spun că mă dau cu cremă de gălbenele și d-astea. Niciodată… Sau să zic ca Loredana Groza că nu am liftinguri, operații estetice, nu am nicio intervenție, nu cunosc botoxul, nu beau, nu fumez, nu pierd nopțile, fac yoga…

Adică, în tinerețe era foarte bătrână… Dar să fim sinceri, majoritatea dintre noi, și dau și exemple: Adelina, eu, Loredana… în tinerețe eram bătrâne. Dar eu sunt sinceră, recunosc. Păi eu câștig bani din cum apar, normal că mă fac… Dacă aș câștiga bani din ouă mi-aș face fermă. M-aș face găină (râde în hohote, n. red.). Dar care e situația? Eu recunosc. Unele zic că își fac rinoplastie că nu respiră bine… Băi, mă lași?! De aia le fac de trei ori…”, a adăugat ea.

Întrece orice limită! Cum a apărut îmbrăcată Loredana Groza la finala X ...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.6869335174561