August 25, 2022
Bianca Drăgușanu a găsit o sacoșă cu 21.000 de euro într-un mall din București! Ce a făcut cu banii
Ați putea spune că „ban la ban trage”, dar Bianca Drăgușanu spune că nu a păstrat acea mică avere și a dezvăluit ce a făcut cu sacoșa cu 21.000 de euro găsită în mall-ul din București.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bianca Drăgușanu a găsit o sacoșă cu 21.000 de euro în mall-ul din Băneasa, în timp ce se afla cu o prietenă la cumpărături. Blonda nu a păstrat banii, ci a urmat calea legată și a sunat la Poliție. Bianca Drăgușanu explică ai cui erau banii și cum a procedat când a găsit acea geantă plină cu euro în mall.

4553

O ieșire în mall cu o prietenă s-a transformat într-o ocazie pentru Bianca Drăgușanu să facă bine unui om care a avut ghinionul de a pierde zeci de mii de euro.

img-32

Fosta asistentă TV a sunat la poliție imediat după ce a găsit sacoșa și chiar a reușit să găsească persoana, căci lângă bani se aflau și actele acesteia.

„Mă aflu în Mall Băneasa cu prietena mea. Ne-am oprit la o cafenea să ne luăm un croissant și am găsit o pungă cu 21 de mii de euro și cu un pașaport în ea.

Bineînțeles că am sunat împreună cu prietena mea la 112, am anunțat Poliția.

Au găsit persoana din pașaport, cu extrasul de cont și cu suma și au sunat-o. În momentul acesta, așteptăm ca omul să vină să își ridice banii.

Gestul de a returna cei 21.000 de euro găsiți în mall se datorează și faptului că Bianca Drăgușanu este o persoană credincioasă. Ea merge des la biserică, împreună cu fiica ei.

'Eu am un obicei de a merge duminica la biserică și întâmplător eram la o biserică unde am botezat-o pe Sofia, în apropierea casei mele. Am văzut și eu icoana, dar n-am știut că este acolo. Iți dai seama ce minuni o să mi se întâmple de azi înainte…

Viața mea este o minune de altfel, iar una din miniunile din viața mea e Sofia. Iar pentru că eu sunt un om bun consider că o să-mi apară curând minuni în viața mea, orice minune e binevenită', a spus Bianca Drăgușanu recent.

bianca-dragusanu-300-000-de-euro-bani-691996

Sursa - viva.ro



citeste și
SQL exec time = 0.8451726436615