Martie 18, 2012
Beneficiaza de o reducere de 20% la Centrul de limbi straine «ORATORICA» de la AQUARELLE
Centrul de limbi Europene “ORATORICA”* invită doritorii de a învăţa sau de a-şi perfecţiona cunoştintele în domeniul limbii engleze sau italiane într-un mod interactiv, eficient şi accesibil!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Centrul de limbi Europene “ORATORICA”* invită doritorii de a învăţa sau de a-şi perfecţiona cunoştintele în domeniul  limbii engleze sau italiane într-un mod interactiv, eficient şi accesibil!

Centrul „Oratorica” lansează promoţia „Invită-ţi prietenul” prin care vi se oferă posibilitatea de a beneficia de o reducere de 9% invitînd o persoana care se va înscrie la cursurile noastre.  

Promoţia prevede un număr nelimitat de persoane pe care le invitaţi. Reducerile le puteţi folosi personal sau le puteţi împărţi cu prietenii Dvs.

De asemenea, aveţi posibilitatea de a beneficia de reduceri de la 5%  la 10%  în cazul înscrierii la 2 sau 4 nivele. Cursurile de limba engleză standard sunt structurate în 6 module, validate international:

  • Beginner
  • Elementary
  • Pre-Intermediate
  • Intermediate
  • Upper-intermediate
  • Advanced

Modulul standard se desfăsoară pe parcursul a 7 săptămâni, trei şedinte pe săptamînă a cîte doua ore academice, începînd cu orele 18:00 sau 19:30.

Modulul de week-end se desfăşoară pe parcursul a 7 săptămîni, două ședinţe pe săptamînă a cîte 3 ore academice.

Cursurile colective de limbă italianăau la bază 2 nivele de studiere a limbii şi sunt organizate în module de 6 săptămîni. Predarea presupune 3 şedinţe săptămînale a cîte 2 ore academice fiecare.

Cursurile sunt citite de către un profesor renumit din Italia, care datorită metodelor eficiente folosite în cadrul cursurilor predate şi a relației speciale care se crează între acesta şi student, reuşeşte să obţină rezultate semnificative în studierea limbei italiene a studenţilor săi.
                                  
*Centrul de Limbi Europene “Oratorica” este un Centru tânăr şi dinamic, care se dedică serviciilor lingvistice de înaltă calitate. Fiecarui client îi garantam un o desrvire la cel mai înalt nivel şi o abordare individuală.

La Centrul nostru profesionalismul şi dedicaţia echipei, abordarea modernă şi interactivă de predare a limbilor străine i-au făcut pe cursanţii noştri să înveţe cu uşurinţă şi plăcere, indiferent de vârstă sau pregătire profesională.

 
Centrul de Limbi Europene “Oratorica”
Chisinau, MD-2012 Republica Moldova,str. Decebal 139
Institutul de Formare Continuă, etajul 3 ,oficiul 317, 319
Tel: (+373) 60 73 55 33
Email: oratorica.md@gmail.com
Website: www.oratorica.info

Vă aşteptăm cu drag la noi, Echipa  “ORATORICA” Moldova.



citeste și
SQL exec time = 0.51595544815063