Octombrie 19, 2022
Ben Affleck și Jennifer Lopez vor să petreacă de Sărbători cu foștii parteneri de viață
Ben Affleck și Jennifer Lopez se pregătesc să petreacă prima vacanță de iarnă ca soț și soție. Potrivit unei persoane din interior, cuplul intenționează să organizeze o „sărbătoare uriașă” atât de Ziua Recunoștinței, cât și de Crăciun și, din moment ce fiecare are copii din mariajele anterioare, se pare că vor extinde invitația și către foștii parteneri de viață.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

“Trebuie să rezolve lucrurile cu ambele seturi de copii și cu foștii soți, dar le-ar plăcea să fie toți împreună ca o singură familie mare și lucrează la asta acum”, susține sursa

Affleck îi are pe Violet , 16 ani, Seraphina , 13 ani și Samuel , 10 ani, cu fosta sa soție, Jennifer Garner, în timp ce Lopez și fostul său soț ,Marc Anthony, sunt părinții gemenilor de 14 ani Emme și Max.

J. Lo, Ben Affleck Best Moments With Each Other's Kids: Photos

Nu este clar dacă Garner și Anthony vor participa la petrecerea lor, asta pentru că actrița, în vârstă de 50 de ani, are o relație cu omul de afaceri John Miller, în vârstă de 44 de ani de care e mulțumită, iar artistul latino este logodit cu modelul Nadia Ferreira, în vârstă de 23 de ani.

Planurile de petrecere vin pe fondul zvonurilor conform căsătoriții trec printr-o perioadă dificilă. Ben e nemulțumit că Jennifer muncește prea mult. „L-a păcălit o vreme, dar și-a dat seama că Jennifer este la fel de condusă de carieră ca niciodată”, spune o persoană din anturajul lor.

De cealaltă parte, artista de 53 de ani nu este fericită că Affleck, în vârstă de 50 de ani, nu a renunțat încă la viciile sale. „Urăște țigrăile lui Ben ”, a dezvăluit sursa. „El a promis că va renunța, dar cu toată sâcâiala ei fumează mai mult ca niciodată”. 

Affleck încearcă însă să cumpere iertarea jumătății sale și e mai generos ca niciodată. „Este contul ei bancar personal. El plătește pentru zborurile lor cu avionul privat, vacanțele, hotelurile, cadourile generoase”, a împărtășit sursa. 

Sursa - okmagazine.ro



citeste și
SQL exec time = 1.5547881126404