Septembrie 19, 2023
Ben Affleck, apropiere suspectă de fosta nevastă. Ce moment intim a avut cu Jennifer Garner
La ani buni de la divorțul de Jennifer Garner și doar după un an de mariaj cu Jennifer Lopez, simpaticul actor american pare că se înțelege de minune cu mama celor trei copii ai săi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vineri, foștii soți Ben Affleck și Jennifer Garner au fost văzuți îmbrățișându-se în mașina actorului, la Los Angeles.

Fosta nevastă care stătea pe bancheta din spate a autovehiculului s-a întins afectuos înspre actor, aflat la volan. L-a îmbrățișat și sărutat pe obraz, în timp ce el i-a răspuns în cel mai adorabil mod, întinzându-se înspre ea, cu o tandrețe nebănuită. Știm deja că în familia lor extinsă domnește armonia, însă cei doi au împărtășit un moment din cele mai tandre, scrie okmagazine.ro

Este drept, nu se aflau singuri, ci însoțiți de una dintre fiicele lor, Seraphina, aflată în dreapta lui Ben Affleck.

Imaginile uimitoare au fost procurate în exclusivitate de Page Six.

 

Foarte jovială și adorabilă, ca de fiecare dată, Jennifer Garner este afectuoasă, tandră, cu cel care i-a fost soț timp de 10 ani. La divorțul lor în 2015, presa tabloidă scria că actrița scapă de cel al patrulea copil al său, aluzie la faptul că a fost nevoită să-l sprijine până la epuizare pe fostul alcoolic Ben Affleck. Acum actorul are ani buni de când a scăpat de patimă și un an de mariaj cu J Lo, care pare că a integrat foarte bine în viața sa fosta familie a lui Ben.

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au căsătorit în 2005 și au împreună trei copii: Seraphina, Violet și Samuel. Cei doi au rămas foarte buni prieteni, iar această efuziune afectuoasă nu este printre singurele.

În prezent, ambii foști soți au parteneri stabili: el pe soția Jennifer Lopez, în timp ce Jennifer Garner iese cu omul de afaceri John Miller.

Jennifer Lopez chiar a acordat un interviu Vogue în care explica cum atât ea, cât și Ben fac tot posibilul să trăiască în armonie cu foștii soți, cu care au copii. Ea a fost căsătorită cu Marc Anthony și îi au împreună pe gemenii Max și Emme, copii care au acum cu Affleck o relație dintre cele mai calde.

Se pare că Jennifer Lopez nu a fost deranjată de fotografiile care au apărut, căci a fost surprinsă în weekend alături de soțul ei. Ce-i drept însă, nu foarte surâzători.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, Profimedia jpg



citeste și
SQL exec time = 7.8663411140442